iPad Pro Smart Keyboard – cum functioneaza (Video)

iPad Pro Smart KeyboardSmart Keyboard este prima husa cu tastatura integrata creata de catre compania Apple special pentru iPad Pro, cei din Cupertino evitand sa ofere un asemenea accesoriu pentru vreo versiune anterioara a unei tablete.

Desi de ani de zile exista diversi producatori de accesorii care creeaza huse cu tastaturi incorporate pentru tabletele iPad, compania Apple a avut nevoie de o tableta cu ecran de 12.9 inch precum iPad Pro pentru a lansa intr-un final un accesoriu precum Smart Keyboard.

Dupa cum veti vedea in clipurile video de mai jos, Smart Keyboard emuleaza aproape in totalitate tastatura normala a unui Mac, mai putin touchpad-ul, oferind acelasi set de taste, desi functionalitatea este net inferioara fata de cea oferita de catre un laptop al celor de la Apple.

Mai mult decat atat, multi dintre cei care au folosit Smart Keyboard cu iPad Pro sustin ca experienta de utilizare este inferioara celei oferite de catre un laptop sau un PC, dar acest lucru era de asteptat de la un sistem de operare limitat si gandit doar pentru terminale mobile.

Smart Keyboard pentru iPad Pro este un accesoriu bun, el crescand productivitatea multor persoane, insa el nu transforma tableta intr-un laptop si asta deoarece iOS-ul este mult prea limitat pentru a fi considerat macar ca un inlocuitor al unui sistem de operare precum Windows sau OS X.