Prima Pagina Huawei Huawei poate incarca iPhone 6S in 5 minute

Huawei poate incarca iPhone 6S in 5 minute

20

Huawei dezvolta un sistem de incarcare ultra-rapidaHuawei poate incarca un iPhone 6S in doar 5 minute multumita unui nou sistem de incarcare ultra-rapida dezvotlat de catre compania din China, iar in clipul video de mai jos aveti doua demonstratii ale modului in care functioneaza el.

In prima demonstratie veti vedea o baterie de 600 mAh incarcata la 68% din capacitate in doar 2 minute, in timp ce in al doilea veti vedea o baterie de 3000 mAh incarcata la 48% din capacitate in doar 5 minute folosind noua tehnologie Huawei.

Pentru incarcarea bateriilor este folosit in dispozitiv special deoarece momentan Huawei nu a implementat aceasta tehnologie in vreunul dintre smartphone-urile vandute pe piata, insa daca testele vor avea succes, atunci ea va fi cu siguranta disponibila pentru utilizatori.

Avand in vedere ca un iPhone 6S are o baterie de 1715 mAh, incarcare sa ar fi posibila in aproximativ 5 minute folosind acest sistem daca de la inceput si pana la sfarsit ar fi permisa incarcarea rapida a bateriei, insa desigur ca Apple nu va oferi asa ceva prea curand.

Sistemele de incarcare rapida devin din ce in ce mai folosite in smartphone-urile Android de top, iar cei de la Huawei cauta intotdeauna sa ofere tehnologii noi pentru a-si creste vanzarile, asa ca nu m-as mira daca as vedea nou sistem implementat anul viitor.

Acum daca va intrebati ce impact are incarcarea ultra-rapida asupra bateriei, ei bine in utilizarea normala de 1 – 2 ani nu ar trebui sa resimtiti vreun efect al acestui tip de stres pus pe baterie, insa utilizarea terminalelor pe termen mai lung poate genera probleme.

In ceea ce priveste posibila implementare a unui sistem similar in iPhone, nu cred ca Apple se va grabi sa ofere asa ceva pana cand nu va putea prezenta o tehnologie proprietara ca fiind ceva revolutionar, deci vor mai trece destui ani pana cand vom putea incarca foarte rapid iPhone-urile.