Prima Pagina Apple Pencil Apple Pencil – preturi de 4 ori mai mari din cauza stocurilor...

Apple Pencil – preturi de 4 ori mai mari din cauza stocurilor mici

Apple Pencil pret mareApple Pencil este primul stylus creat de catre compania Apple, el trebuind sa fie vandut impreuna cu iPad Pro, insa compania Apple a avut stocuri extrem de limitate ale noului accesoriu.

Pentru ca utilizatorii nu au putut cumpara suficient de multe Apple Pencil-uri precum si-ar fi dorit, bisnitarii profita de situatia existenta in momentul de fata si au inceput sa vanda produsul la preturi de 4.5 ori mai mari decat cel normal cerut de catre compania Apple in magazine.

Dupa cum puteti vedea in imaginea de mai sus, Apple Pencil a ajuns sa coste nu mai putin de 400 de dolari pe website-ul de licitatii eBay in momentul de fata, insa pretul final ar putea creste pe masura ce tot mai multe persoane vor fi interesate sa cumpere unitatile limitate disponibile.

Apple listeaza Apple Pencl ca fiind disponibil pentru achizitie cu livrare in 4 – 5 saptamani de la plasarea unei comenzi, asa ca este de asteptat ca preturile sa creasca pe website-urile de licitatii, ele putand trece chiar si de suma de 500 de dolari in perioada imediat urmatoare.

Desi teoretic vorbim despre o cerere redusa pentru iPad Pro si Apple Pencil, iata ca inclusiv in aceasta situatie bisnitarii reusesc sa faca bani de pe urma acestui accesoriu.

  • rpm

    tre sa fii tampit sa dai 400$ pe un kkt de stilus

  • SempreBarca

    Dumnezeule,ce de oameni retardati.Si hartie igienica daca ar scoate Apple s-ar vinde pe o avere. Lumea plina de snobi.

  • Razer Andrei

    stati calmi ca si noi daca aveam ocazia…..stiti vorba: ,,prost e cine da nu cine ia” 😉