iPad Pro – probleme neobisnuite raportate

iPad Pro blocare incarcareiPad Pro se blocheaza in timpul incarcarii, sau cel putin asta raporteaza o varietate de utilizatori care au cumparat noua tableta si au lansat-o la incarcat mai mult decat ar fi trebuit.

Conform acestor utilizatori, daca o tableta iPad Pro este lasata la incarcat pentru o perioada indelungata de timp, ea se va bloca singura, iar singura metoda de a o reporni este o resetare fortata facuta folosind butoanele Home si Power ale tabletei, altfel ea ramane nefunctionala.

Problema blocarii iPad Pro in timpul incarcarii a fost intalnita in multiple randuri chiar si de catre aceeasi utilizatori, deci nu vorbim despre ceva ce se intampla rar, compania Apple parand sa fie lansat un produs cu o problema de functionare destul de ciudata si greu de imaginat la un asemenea pret.

Avand in vedere ca problema blocare iPad Pro in timpul incarcarii este una raspandita, angajatii companiei Apple au oferit rezolvari diferite de la resetarea tabletei la setarile de fabrica si pana la resetarea fortata pentru repornirea sa, ambele procedee parand sa functioneze.

At least twice I have left my iPad Pro plugged in, once over night, and once during work. When I returned to my iPad it appeared frozen. Black screen, screen will not wake. I had to do a hard reset twice to get the thing to work again. After the hard reset the battery was 100%. At night it was down to 40% so I charged it and went to bed. When I woke up it was “dead”. It wouldn’t wake up. I needed to perform a hard reset to get it to come to life. Worked on it for a couple of hours and had to run an errand. Plugged it back in as I was going to need a full charge later that day. Came back to it, same thing. Dead.

Problema blocarii iPad Pro pare sa afecteze toate modelele vandute de catre compania Apple, iar daca luam in considerare faptul ca un numar mic de unitati a fost livrat putinilor interesati de tableta, compania Apple pare sa aiba o problema majora in fata.

Aceasta este prima oara cand o tableta iPad lansata de catre compania Apple are probleme de acest gen la o scara atat de mare si va fi interesant de vazut daca vom avea un raspuns de la cei din Cupertino pe marginea ei.

 

2 COMENTARII

  1. Cei ce au ios 9.2 beta nu mai au aceasta problema se pare
    Nu imi explic probabil doar daca apple au lansat tableta cu acest bug cunoscut de catre ei pe piata
    Asta era usor de testat in curtea apple da o in maaasa
    Au lansat asa si in ios9.2 o rezolva