iPhone 7C – lansare pregatita deja de Apple

iPhone 7C lansare 2016iPhone 7C este pregatit pentru lansare in T2 2016 conform unor nou informatii aparute in cursul acestei zile, o cunoscuta agentie de monitorizare a vanzarilor de smartphone-uri oferind detaliile.

Directorul de cercetare al IHS a publicat in cursul aceste zile informatia conform careia iPhone 7C va fi disponibil la jumatatea anului 2016, partenerii celor din Cupertino dand de gol planurile privind lansarea viitorului produs pe pietele globale, asa cum se intampla de obicei.

Din pacate in afara acestor detalii scurte nu exista alte informatii, directorul celor de la IHS oferind doar perioada in care terminalul ar urma sa fie disponibil pentru achizitie utilizatorilor, insa nu detaliaza posibile functii sau componente pe care Apple le-ar lua in caucl pentru el.

In toamna anului trecut au aparut o multitudine de informatii privind lansarea iPhone 7C impreuna cu iPhone 6S si iPhone 6S Plus, insa ele nu s-au dovedit a fi adevarate, compania Apple oferindu-ne doar doua noi terminale iPhone, asa cum se astepta deja majoritatea lumii.

Lansarea iPhone 7C in mijlocul anului 2016 ar fi posibila daca Apple doreste sa ofere produsul separat de iPhone 7 si iPhone 7 Plus, asta deoarece o lansare concomitenta ar afecta serios vanzarile celor din urma, multa lume cautand cu siguranta modelul mai ieftin.

In baza unor informatii aparute saptamanile trecute, iPhone 7C nu va avea carcasa din plastic pe care atat de multi au prezis-o pana acum, ba din contra, ar urma sa aiba un design similar celui al iPhone 5S, insa cu componentele folosite de catre compania Apple in iPhone 6.

Din pacate iPhone 7C nu va fi nici ieftin, compania Apple urmand cel mai probabil sa il vanda la pretul perceput acum pentru iPhone 5S, asta daca nu cumva se va gandi ca dispozitivul merita ceva mai multa atentie si il va vinde mult mai scump decat isi imagineaza unii analisti.

Voi ce parere aveti despre iPhone 7C ?