Google schimba design-ul Google+

Google Plus schimbare designIn cursul noptii trecute compania Google a anuntat o schimbare majora pentru design-ul Google+, reteaua de socializare pe care ea a creat-o cu destui ani in urma si care inca incearca sa isi gaseasca loc intr-o lume dominata complet de catre reteaua de socializare Facebook.

In imaginea de mai sus puteti vedea schimbarile pe care cei de la GOogle le-au pregatit pentru Google+, compania americana intentionand sa puna ccent pe oferirea unei experiente mai bune pentru cei care sunt activi in comunitatile retelei de socializare.

Google a urmarit feedback-ul oferit de catre utilizatori in timpul folosirii retelei sale de socializare si a realizat ca trebuie sa schimbe modul in care ea functioneaza, oferindu-le utilizatorilor mai multe functii pentru descoperirea lucrurilor interesante in loc sa ii oblige sa interactioneze cu alte persoane.

In aceasta idee, compania Google va prezenta acum mai multe informatii din diversele domenii de interes ale utilizatorilor, totul fara ca ei sa mai fie obligati sa interactioneze in vreun fel cu cercurile de prieteni sau cu alte comunicati in care nu doresc sa intre.

And so we’ve reimagined Google+ to help them do that. Today, we’re starting to introduce a fully redesigned Google+ that puts Communities and Collections front and center. Now focused around interests, the new Google+ is much simpler. And it’s more mobile-friendly—we’ve rebuilt it across web, Android and iOS so that you’ll have a fast and consistent experience whether you are on a big screen or small one.

Noul design al Google+ va fi vizibil inclusiv in aplicatiile pe care compania Google le are in diverse magazine de aplicatii de pe glob, astfel ca utilizatorii ar trebui sa poata accesa de pe orice platforma tot ceea ce are reteaua de socializare nou de oferit pentru ei.

Avand in vedere ca vorbim despre o schimbare completa de design a Google+, modificarile vor fi vizibile in lumea intreaga cu intarziere, asa ca e probabil sa nu vedeti deocamdata noua interfata in Romania.