Springtomize 3 pentru iOS 9 a fost lansat

Springtomize 3 iOS 9Springtomize 3 pentru iOS 9 a fost lansat in cursul acestei seri in Cydia pentru iPhone, iPad sau iPod Touch-urile care ruleaza cea mai recenta versiune a sistemului de operare pentru care se poate face jailbreak in momentul de fata.

Dupa cum v-am spus deja in diverse articole, Springtomize 3 este un update care are rolul de a aduce compatibilitate cu iOS 9 si nimic mai mult, asta deoarece dezvoltatorul sau a ales sa paraseasca temporar proiectul pentru a se axa pe lucruri mai importante din viata reala.

Springtomize 3 pentru iOS 9 poate fi decarcat chiar acum din Cydia, insa desigur ca el nu este oferit gratuit, ci trebuie cumparat.

Articolul precedenteMAG.ro anunta reducerile Black Friday 2015
Articolul următorDe unde cumperi iPhone 6S de Black Friday 2015
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.