Springtomize 3 pentru iOS 9 este pregatit pentru lansare

Springtomize 3 iOS 9Springtomize 3 pentru iOS 9 este pregatit pentru lansare oficiala in momentul de fata, dezvoltatorul care il pregateste urmand a lansa in perioada urmatoare in Cydia noua versiune.

Springtomize 3 pentru iOS 9 va fi disponibil in versiunea 1.4, care va aduce doar compatibilitate cu noua versiune a sistemului de operare si nimic altceva, astfel daca asteptati functii noi, din pacate veti dezamagiti pentru ca in acest update nu veti gasi asa ceva.

Dezvoltatorul original al tweak-ului a pasat procesul de dezvoltare unui prieten, astfel ca acesta este motivul pentru care Springtomize 3 pentru iOS 9 va aduce doar compatibilitate cu noua versiune a sistemului de operare si nicio alta functie noua importanta sai neimportanta.

Deocamdata nu se stie cand urmeaza sa fie lansata versiunea oficiala a Springtomize 3 pentru iOS 9, insa intre timp in aceasta pagina aveti o versiune modificata care functioneaza pe aceasta versiune a sistemului de operare, insa va trebui sa o instalati singuri si sa va asumati eventualele probleme de functionare.