De unde cumperi iPhone 6S de Black Friday 2015

cumpar iPhone 6S garantieDe unde cumpar iPhone 6S ca sa nu am probleme cu garantia ? Am primit de prea multe ori aceasta intrebare pentru a nu scrie un articol in care sa va explic modul in care trebuie sa priviti problemele de garantie cu iPhone 6S sau orice alt iPhone in Romania.

Nu de putine ori am primit email-uri in care diverse persoane s-au plans din cauza modului prost in care au fost tratati dupa ce au trimis in garantie la eMAG sau QuickMobile terminale iPhone cumparate de la aceste magazine, insa ele nu sunt singurele care mai au probleme.

Regula nu este problema la cei de la eMAG, ea este doar o exceptie si se intampla in cazuri rare, insa este bine sa stiti ca daca ati cumparat un iPhone 6S sau orice alt iPhone, iPad sau Mac de la un magazin din Romania, puteti trimite terminalul in garantie la un service autorizat Apple.

Toate produsele Apple vandute in Europa beneficiaza de service in baza garantiei la service-urile autorizate Apple in Europa, exceptie facand cele vandute de catre operatorii de telefonie mobila si terminalele cumparate de pe diverse continente in afara celui european.

Daca ati cumparat un iPhone, iPad, iPod sau Mac de la un magazin din Romania si aveti o problema de garantie cu el, sfatul meu este sa mergeti direct la un service autorizat Apple din tara deoarece produsul vostru are sanse foarte mari sa ajunga oricum tot la ei.

Magazinele din Romania, exceptie facand Orange si service-urile autorizate Apple, nu sunt autorizate sa faca reparatii pentru produsele Apple, astfel ca in cazul in care problema este una serioasa, terminalul este trimis la un service autorizat Appel pentru inlocuire sau reparatie.

Practic atat timp cat terminalul vostru beneficiaza de garantie in Romania, puteti sa-l cumparati de oriunde doriti pentru ca un service autorizat Apple va rezolva problema voastra de garantie, exceptie facand terminalele cumparate de la Orange, Telekom, Vodafone sau cele produse pentru alte continente decat cel european.

In mod traditional service-urile autorizate Apple din Romania primesc in garantie terminale cumparate din SUA sau Asia, insa exista posibilitatea sa aveti probleme cu cele cumparate din Orientul Mijlociu, America de Sud sau Australia, ele putand fi refuzate.

Pana acum cei de la QuickMobile au anuntat ca vor avea iPhone 6S la 3000 LEI fata de pretul standard de 3400 LEI, insa cred ca eMAG nu se va lasa mai prejos si va oferi iPhone 6S la acelasi pret.

Toate reducerile de pret pentru produse Apple si mii de alte produse le gasiti in articolul cu cele mai bune reduceri de Black Friday 2015.