Orange da startul Black Friday 2015

Black Friday 2015 Orange.roOrange a inceput Black Friday 2015 in propriul magazin online, cel mai mare operator de telefonie mobila avand in aceasta pagina reduceri pentru o gama extrem de diversificata de produse din propria oferta in momentul de fata.

Cei de la Orange comercializeaza telefoane mobile, tablete, abonamente, accesorii si cartele preplatite cu preturi reduse cu pana la 90%, oferind in acelasi timp si internet mobil cadou pentru cei care vor cumpara unul dintre terminalele mobile din oferta.

In aceasta pagina aveti intreaga lista de reduceri ca Orange, insa cele mai bune reduceri le gasiti in articolul despre Live Blog Black Friday 2015.

Articolul precedentOferta Altex de Black Friday 2015
Articolul următorStackables este aplicatia gratuita a saptamanii in App Store
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.