Cand se livreaza comenzile de Black Friday 2015

livrare comenzi black fridayBlack Friday 2015 a venit ca o furtuna si pentru unele magazine deja s-a terminat, iar acum incepe ce-a de-a doua parte a procesului, livrarea milioanelor de comenzi catre diverse zone din Romania.

Anul trecut livrarile de comenzi pentru eMAG de Black Friday au fost extrem de problematice, curierii nereusind sa faca fata numarului foarte mare de colete pe care magazinul le avea de livrat, astfel ca unele persoane au asteptat si 2 saptamani pentru o livrare, iar aici ma includ.

Problema cu livrarile comenzilor de Black Friday a existat la toate magazinele online deoarece desi toate firmele de curierat erau implicate in proces, infrastructura lor nu a fost suficient de buna pentru a face fata unei tari in care shopping-ul a devenit o a doua natura.

Cand se livreaza comenzile de Black Friday 2015

Anul acesta, nu m-as astepta ca livrarile comenzilor pentru Black Friday 2015 sa se faca extrem de repede, chiar daca toate magazinele au inceput chiar de astazi sa livreze la clienti coletele cumparate online, numarul foarte mare de comenzi fiind principala problema aici.

Cred ca livrarile comenzilor pentru Black Friday 2015 se va face anul acesta greu, cu zile de asteptare pentru foarte multe persoane, chiar daca locuiti in Bucuresti, iar asta deoarece e putin probabil ca marile companii de curierat sa fi invatat ceva fata de anul trecut.

Daca magazinele online au fost luate si anul acesta prin surprindere de traficul foarte mare generat de catre campania Black Friday 2015, ma astept ca si firmele de curierat sa fie luate prin surprindere de numarul mare de comenzi si sa aiba dificultati mari in livrarea coletelor.

Concluzionand, livrare coletelor de Black Friday 2015 se va face in minim o zi pentru cei norocosi din Bucuresti si maxim 1 – 2 saptamani pentru cei din zonele indepartate ale capitalei, asa ca nu puteti decat sa aveti rabdare ca valul de comenzi sa fie procesat de curieri si livrat.