Black Friday 2015 la Digi Mobil

Black Friday 2015 Digi MobilDaca tmarii operatori de telefonie mobila au acum reduceri, Digi Mobil participa la Black Friday 2015 cu propria oferta de reduceri pentru cei care vor fi interesati sa-i incerce serviciile.

Conform ofertei comerciale cei de la Digi Mobil ofera 50% reducere la abonamente chiar si pentru un an de zile, asta in situatia in care incheiati un abonament nou impreuna cu o serie de prieteni, deci nu veti beneficia de o asemenea reducere chiar in orice fel de conditii.

Pentru cei care vin fara prieteni, Black Friday 2015 la Digi Mobil inseamna reducere de 50% pentru 8 luni de abonament, preturi de la 1 euro pentru abonamente si telefoane mobile la preturi promotionale, iar mai multe detalii vedeti in comunicatul de mai jos.


 

Vino cu numarul tau la Digi Mobil si primesti 50% reducere la abonament, chiar si pentru 12 luni!

Automat, 8 luni de abonament

Cauta magazinele Digi, vino cu numarul tau de telefon in reteaua Digi Mobil si primesti reducere la orice abonament de telefonie mobila, timp de 8 luni. Profita acum de preturile de la 1 euro/abonament (TVA inclus)!

Inmulteste castigul si imparte-l cu prietenii!

Daca iti anunti si prietenii sa vina la Digi Mobil, primesti inca 2 luni de reducere la abonament pentru fiecare dintre pana la 2 prietenii adusi in reteaua noastra! Primesc si ei cate 2 luni de reducere, pentru abonamentul lor Digi Mobil.

Convorbiri si internet la cele mai mici preturi plus smartphone-uri gratuite sau in 12 rate fara dobanda

Tu si prietenii tai puteti alege dintre o gama variata de abonamente cu preturi de la 1 euro (TVA inclus) , care va aduc beneficii maxime:

  • Convorbiri nelimitate in reteaua Digi
  • Convorbiri incluse sau nelimitate in retelele fixe si mobile nationale si internationale
  • Internet mobil cu trafic nelimitat
  • Viteze de acces in retelele 3G si 4G
  • Fara limita de trafic la viteza maxima in retelele 4G pana la finele anului
  • 200 MB lunar in roaming national

Alegeti si un smartphone 3G sau 4G, GRATUIT sau in 12 rate fara dobanda!

19 COMENTARII

  1. Imediat zic ceva de cea mai jegoasa rețea din România!
    Mai bine stiu ca plătesc milioane la marii operatori si am calitate in servicii nu viteze de 2004…
    Trebuiau sa rămână cu pachetele fixe si atât nu sa intre si ei pe piața mobila!

  2. @alex alexandru:plateste prietene caci f…..i, nu mor niciodata se schimba doar.
    Cand vei avea si tu o afacere de nivelul RDS-RCS vei fi in masura sa numesti o societate”jegoasa”.
    Esti un frustrat, nimic altceva.
    Iti recomand putina meditatie care sa ti aduca un control al exprimarii ideilor.Q.E.D.

  3. @alex alexandru: tu realizezi ce comentarii faci stimabile?
    esti in deplinatatea facultatilor mintale? sincer eu cred ca nu.
    o vizita la psihiatru iti recomand cu caldura si rapiditate, sper sa folosesti sfatul meu spre binele tau.

  4. KTA – cand iti zic ca ai 3G te astepti sa prinzi si in orase precum Buzau, nu sa te chinui in bloc sa prinzi 2 linii de semnal.
    Asa ca il aprob pe colegul “frustrat” de mai sus, care are perfecta dreptate.
    Sunt buni pe net prin utp sau fibra si atat.
    Sau lucrezi la Rds (unde am
    Lucrat si eu mai demult), de le iei apararea,stimabile…

  5. Nu stiu ce semnal ai tu in Buzau dar in Bucuresti sunt total satisfacut .
    Chiar merge bine 4G-ul Digi iar semnalul e foarte bun .

  6. Si cu ce i-l încânta pe colegul ni5to din Buzău ca tu ai semnal full la București? Am si eu 2 prieteni in Timisoara cu GigiMobil,cand merge netul,cand nu. Unul dintre ei a avut pana de curând un Galaxy S2 plus,cand activa datele mobile,pauza la voce,nu putea fi sunat,nici el sa inițieze vreun apel,cand închidea netul,mergea. Acum are un 4S si nu mai are acesta problema,in schimb netul merge cand si cum,primește mesaje cu apeluri pierdute,acum așteaptă sa se termine perioada contractuala si le zice pa. Si asta in Timisoara,in oraș,nu la periferie. Acum nu zic,or fi si cei care nu au astfel de probleme,dar cu cât mai mulți abonați,cu atat mai des apar fenomene de congestie la o rețea încă nu prea bine pusă la punct. Țin minte ca acum vreo 15 ani,la Connex si la Dialog aveai semnal destul de bun,însă la Cosmorom nu prea. Daca la astia trei le-a trebuit atâția ani de zile cu investiții de milioane de euro in rețea,ce vreți de la Digi de cand e înființat? Ceilalți nu au stat pe loc cât Digi investea in rețea.

  7. @amffetamin: cum ar fi sa ne povestiti voi despre OTV si pe noi amarastenii de la “Gigi Mobil” sa ne ignorati. Atat putem si noi suntem mai noi pe piata. Eu sper sa ramane atati cati suntem acum , NU mai venti de la OTV, stati si platiti molioane pentru superservicile pe care le primiti.Va rog sa ne ignorati pe noi cei de la “Gigi Mobil”,sa ne ignorati, noi suntem mici,mici mici , indxistenti.Nu va mai ocupati timpul cu niste neica nimeni.Ma inclin in fata voastra stimati ORVisti.

  8. Frustraților de la granzi , la 3 euro nici nu am pretenții, in 90% din timp sunt in oraș si funcționează fix ca vodafrectia de servici . Așa ca stați voi si plătiți €$ mulți la granzi si simtitit-va împliniți !!!

  9. A lucrat la Digi asa ca stie politica , nu ai semnal faci o reclamatie cu locurile unde nu ai semnal apoi astepti sa rezolve Digi problema .
    Sunt sute care fac asta , si eu am facut asta iar problemele au fost rezolvate .
    Sunt constient ca sunt zone neacoperite Digi dar putem sa ajutam Romanii astia nu sa injuram precum birjarii .

  10. Prieteni, Terminați cearta ! Sunt abonat digi de 1 an. Stau in Slatina Olt si am semnal full in orașele mari chiar 4G. Mulțumit pe deplin si de servicii si de preț. Cei care comentează aiurea la adresa digi sunt ori abonați pe 24 de luni la diferiți operatori cu abonamente de 25-35-50 euro :))) ori sunt aia de stau la dâlga si acolo oricum nu ajunge nici semnalul Rușilor… :)) asa ca oricum digi este nr 1 preț calitate si inca urca calitatea si prețul inca scade :))

  11. Este un forum pe care fiecare ne dam cu părerea, nu discutam, nu ne inguram de ce a comentat unul sau altul, normal ca părerile sunt împărțite. Bravo Digi, așa o sa reducă si restul prețurile.

  12. @amfetamin: ar putea si prietenul tau de la TM parca sa investeasca un banut intru achizitionarea unui terminal de generatie mai noua decat 4s (ca tot a fost/este black friday la eMag, mediagalaxy toata luna noiembrie:)) si probabil si in decembrie se continua circul).