Unde mai gasesti iPhone 6S la reducere de Black Friday 2015

iPhone 6S reducere Black Friday 2015iPhone 6S la reducere de Black Friday 2015 a fost greu de gasit si asta in ciuda faptului ca terminalul a fost lansat in Romania inca din luna octombrie si teoretic ar fi trebuit sa poata fi cumparat la preturi foarte bune acum.

Foarte multi s-au asteptat ca eMAG sa ofere iPhone 6S si iPhone 6S Plus la reducere, insa desigur ca acest lucru nu s-a intamplat cel mai probabil din cauza Apple, insa diverse alte magazine au avut produsul la pret promotional, mai mic decat cel general pentru Romania.

In ziua 2 a Black Friday 2015 mai puteti gasi terminale iPhone 6S si iPhone 6S Plus la reducere, sau la pretul standard care este mai mic decat cel general si mai mic decat cel din Apple Store Europa, iar mai jos aveti cateva link-uri care va vor directiona unde trebuie.

  1. iPhone 6S si iPhone 6S Plus fara reducere, dar cu cadou de 300 LEI;
  2. iPhone 6S si iPhone 6S Plus la pret mai mic decat in Apple Store, dar cu internet dublu;
  3. iPhone 6S Plus cu 520 LEI REDUCERE;
  4. iPhone 6S si iPhone 6S Plus cu 15% reducere;
  5. iPhone 6S si iPhone 6S Plus cu pana la 660 LEI reducere;

 

Articolul precedentTatton face iOS 9 mai rapid
Articolul următorWallpaper pentru iPhone, iPod si iPad – 21.11.2015
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.