Ce parere ai despre Black Friday 2015 ?

parere Black Friday 2015Black Friday 2015 a intrat astazi in cea de-a treia zi de reduceri pentru majoritatea magazinelor, sau cea de-a 22-a pentru unele care au pierdut spiritul acestui eveniment de shopping in Romania.

Desi la o prima vedere sa pare ca principalele reduceri Black Friday 2015, magazinele au mai pastrat cateva surprize pentru astazi, iar cele care vor oferi promotii toata saptamana mai au si alte produse pe care le vor vinde la pret promotional pana vinerea viitoare, asa ca veti mai avea ce cumpara.

In primele doua zile de Black Friday 2015 am vazut foarte multa lume care s-a plans de preturi, de stocuri, de performantele website-urilor si de cam tot ce are legatura cu acest eveniment, diverse magazine online avand oferte mincinoase, sau probleme in confirmarea multor comenzi facute.

In aceeasi masura, am vazut foarte multe persoane care au dovedit ca reducerile pentru anumite produse in cadrul Black Friday 2015 au fost mai mici decat cele oferite de catre magazine cu diverse alte ocazii, dar am discutat deja despre practica magazinelor de a creste preturile inaintea Black Friday 2015.

In ciuda faptului ca nu toate reducerile Black Friday 2015 au fost atat de bune precum au trebuit sa fie, au existat totusi si promotii care meritau avute in vedere pentru ca ofereau un deal bun pentru un produs care in mod normal ar fi fost mult mai scump si vi le-am prezentat pe toate.

Parerea mea despre Black Friday 2015 este ca magazinele au demonstrat din nou ca ideea de Black Friday inca nu si-a gasit un loc in Romania, iar adevaratele redueri sutn oferite in stocuri extraordinar de limitate, pentru mai putin de 1 minut, deci mai avem multe de invata.

In aceeasi masura, ideea de a face Black Friday o luna este o tempenie nemarginita, insa timpul va separa magazinele care isi respecta clientii de cele care inca nu au invatat ce inseamna o reducere.

Voi ce parere aveti despre Black Friday 2015 ?