Prima Pagina Apple Pay Londonezii cu Apple Pay circula gratuit cu metroul

Londonezii cu Apple Pay circula gratuit cu metroul

Apple Pay plata mobilaLondonezii cu Apple Pay circula gratuit cu metroul in baza unei initiative a uneia dintre cele mai mari companii procesatoare de plati, ea oferind in premiera o asemenea promotie pentru posesorii de iDevice-uri.

In baza acestei promotii, locuitorii Londrei care au Apple Pay activ si un card de credit sau debit Mastercard activat in sistemul Apple vor avea posibilitatea de a circula gratuit cu metroul londonez in cursul zilelor de luni, campania fiind desfasurata intre 23 noiembrie si 14 decembrie.

Practic Mastercard va oferi in total trei zile de plimbari gratuite cu metroul pentru londonezii care ii folosesc card-urile si le-au activat in Apple Pay, totul facand parte dintr-o campanie menita sa creasca gradul de utilizare al serviciului celor de la Apple in Londra si implicit Marea Britanie.

The move by TfL last year to accept contactless cards and devices on London Underground has been a phenomenal catalyst to the growth in contactless payments across the UK. Now that Apple Pay has arrived we want to encourage travellers on London’s transport network to try it out and give them another convenient option to pay for their travel. What better way to do this, than to offer MasterCard customers using Apple Pay the chance to travel for free over the next four consecutive Mondays.

Apple promoveaza Apple Pay de foarte mult timp, insa aceasta este prima oara cand o promotie atat de complexa este organizata pentru utilizatorii de iDevice-uri, iar daca ea va avea succes, atunci cu siguranta vom vedea altele similare organizate in viitor de Apple.

 • t0rrent82

  In UK nu se emit carduri de debit Mastercard, deci doar posesorii de card de credit beneficiaza de oferta asta.

  Offtopic: a incercat careva sa plateasca cu Apple Pay in Romania unde exista terminale contactless, gen Starbucks? Functioneaza? Sunt in UK si anul viitor voi veni in vizita in RO si as fi vrut sa stiu daca ar merge sa imi folosesc Apple Pay-ul de UK acolo

 • Srb Srb

  eu am reusit la starbucks, plata exact pana in 100 lei
  dar cred ca era cumva in teste, au scos la cerere, mall vitan

 • @t0rrent82: Apple Pay functioneaza in Romania cam oriunde.

 • radu

  @srb srb de la ce banca ai cardul cu care ai reusit sa activezi apple pay?

 • rundown

  Zao, zi-mi te rog cum activez Apple pay in München

 • @rundown: Nu e activ in Germania.

 • rundown

  Bine ca e in romanica activ, si inactiv in orase potente cu Apple store pe 2 nivele si 300 de chinezi zilnic in fata magazinului dand checkin….

 • Gabriel Sterescu

  Cum adica e activ in Romania ? Poate merge folosit daca ai un card de UK si platesti aici la POS-urile contactless. Eu cel putin cu apple id de Romania nici nu am activ in meniu apple pay

 • @rundown: In Romania poti plati cu Apple Pay la POS-uri wireless DACA ai sistemul activat intr-o tara in care Apple Pay e disponibil oficial, nu altfel.

 • I-am explicat lui rundown.

 • Dragos Alexandru

  zaone, poate fac eu ceva gresit, dar nu reusesc sa introduc niciun card in wallet, pur si simplu nu imi apare optiunea asta; exista vreun tutorial undeva? ca tot ce am gasit pe web nu pusca cu ce imi arata mine wallet-ul.

 • @Dragos Alexandru: Cardul trebuie sa fie emis de o banca partenera Apple si trebuie activat Apple Pay la ghiseul bancii sau prin telefon cu ei.
  Desigur, trebuie sa fii intr-una dintre tarile care are Apple Pay, deci nu vorbim de Romania.