Samsung va furniza ecrane OLED pentru iPhone

samsung ecran OLED iPhoneSamsung va furniza ecrane OLED pentru iPhone, actualul partener al companiei Apple urmand a isi extinde obligatiile contractuale si la ecrane OLED, nu doar la cele IPS sau la fabricarea unei varietati de alte componente.

Aceasta evolutie ar urma sa aiba loc in anul 2018 cand Apple ar trebui sa lanseze iPhone 8, atunci Samsung urmand a deveni unul dintre furnizorii de ecrane OLED pentru iPhone pe care compania Apple se va baza in vederea fabricarii dispozitivelor care vor fi lansate pe piata.

Informatiile privind intentiile Samsung si Apple vin de la unul dintre managerii companiei coreene, acesta afirmand ca ambele companii au reinitiat discutii cu privire la utilizarea de ecrane OLED in terminalele iPhone lansate in viitor, Apple folosind acest tip de ecrane in Apple Watch acum.

Avand in vedere ca discutiile sunt abia la inceput, nimeni nu poate spune daca Apple va face sau nu trecerea la ecrane OLED incepand cu iPhone 8, insa cei din Coreea de Sud sunt destul de convinsi ca ii pot convinge pe cei din Cupertino sa foloseasca acest tip de tehnologie.

Samsung Display has recently renewed talks with Apple to supply its small-sized OLED displays for the next iPhones to be released in a few years, which I believe is around 2018. Samsung Display needs to have a long-term contract with new and trustworthy major customers for OLED displays. But the Chinese won’t replace Apple’s brand image..

Apple a evitat in cursul ultimilor ani sa implementeze ecrane OLED in terminalele sale iPhone din cauza deficientelor pe care acest tip de ecrane le-ar avea, insa pana in 2018 tehnologia ar putea evolua suficient de mult incat sa fie pe placul lor in vederea implementarii.

Acestea fiind spuse, iPhone 8 ar urma sa vina cu un ecran ce are o tehnologie noua pentru smartphone-urile Apple, insa mai avem de asteptat pana cand totul ar trebui sa se infaptuiasca.