Minciuna in baza careia Cargus nu mi-a livrat un colet

cargus livrare colete

Black Friday este un fenomen de shopping care le da foarte multe batai de cap curierilor, insa pentru cei de la Cargus vorbesc astazi despre nesimtire, nesimtirea de a refuza sa livreze un colet invocand o minciuna, iar aici desigur ca vina cade, cel mai probabil, pe curier.

In imaginea de mai sus puteti vedea un colet care trebuia sa fie livrat catre mine prin Cargus in cursul acestei zile, un SMS instiintandu-ma ca respectivul colet este la curier.

Desi ora 18:45 a venit si a trecut, la usa mea nu a batut vreun curier si telefonul nu a sunat cu un numar necunoscut, insa curierul sucevean al celor de la Cargus a mentionat foarte sarguincios ca destinatarul nu a fost gasit la domiciliu.

Acum stau si ma intreb cine de la Cargus se ocupa de lenesii care in loc sa livreze colete marcheaza motive mincinoase in loc sa scrie clar ca nu au putut livra un colet sau ca nu au vrut sa o faca.

cargus refuz livrare colet

Sunt sigur ca o persoana din managementul  Cargus va citi articolul asta si le spun ca avand asemenea curieri in flota ar trebui sa le fie rusine ca se numesc o companie de curierat. Sunt curios maine ce motiv se va invoca pentru a nu fi livrat coletul.

Voi ce probleme ati avut cu Cargus ?