Prima Pagina Apple TV 4 Apple extinde functionalitatea App Store pe Apple TV 4

Apple extinde functionalitatea App Store pe Apple TV 4

Apple TV 4 App StoreApple a extins in aceasta seara functionalitatea App Store pe Apple TV 4, cei din Cupertino oferindu-le clientilor sai noi optiuni pentru a descoperi aplicatiile disponibile pentru acest produs.

Mai exact, compania Apple a implementat noi categorii de aplicatii in App Store pentru Apple TV 4, in momentul de fata existand 7 categorii de aplicatii pe care utilizatorii le pot accesa pentru a descoperi miile de titluri disponibile pentru produsul celor din Cupertino.

Incepand de astazi utilizatorii Apple TV 4 vor vedea in aplicatia App Store din unitati categoriile News si Education, acestea afisand o varietate de aplicatii noi care ii ajuta sa vizualizeze rapid cele mai importante stiri de pe glob, dar si aplicatiile educationale cele mai bune.

Actualizarea pentru App Store-ul Apple TV 4 nu impune instalarea vreunei actualizari software pentru produsul celor de la Apple, deci noile categorii vor fi vizibile doar prin simpla accesare a aplicatiei App Store, Apple propagand schimbarile in intreaga lume in cursul acestei zile.

In momentul de fata App Store-ul pentru Apple TV 4 are nu mai putin de 7 categorii de aplicatii care pot fi accesate, iar numarul lor va fi extins pe masura ce noi titluri vor fi lansate.

LIKE
Articolul anterioriPad Pro are 3D Touch multumita Apple Pencil
Urmatorul articolUPDATE – Black Friday 2015 – ziua 5