Apple extinde functionalitatea App Store pe Apple TV 4

Apple TV 4 App StoreApple a extins in aceasta seara functionalitatea App Store pe Apple TV 4, cei din Cupertino oferindu-le clientilor sai noi optiuni pentru a descoperi aplicatiile disponibile pentru acest produs.

Mai exact, compania Apple a implementat noi categorii de aplicatii in App Store pentru Apple TV 4, in momentul de fata existand 7 categorii de aplicatii pe care utilizatorii le pot accesa pentru a descoperi miile de titluri disponibile pentru produsul celor din Cupertino.

Incepand de astazi utilizatorii Apple TV 4 vor vedea in aplicatia App Store din unitati categoriile News si Education, acestea afisand o varietate de aplicatii noi care ii ajuta sa vizualizeze rapid cele mai importante stiri de pe glob, dar si aplicatiile educationale cele mai bune.

Actualizarea pentru App Store-ul Apple TV 4 nu impune instalarea vreunei actualizari software pentru produsul celor de la Apple, deci noile categorii vor fi vizibile doar prin simpla accesare a aplicatiei App Store, Apple propagand schimbarile in intreaga lume in cursul acestei zile.

In momentul de fata App Store-ul pentru Apple TV 4 are nu mai putin de 7 categorii de aplicatii care pot fi accesate, iar numarul lor va fi extins pe masura ce noi titluri vor fi lansate.