Planurile Apple pentru lansarea iPhone cu ecran OLED

iPhone ecran OLEDPlanurile Apple privind lansarea unui iPhone cu ecran OLED devin din ce in ce mai clare multumita unor noi informatii obtinute de catre jurnalistii asiatici de la partenerii locali ai companiei Apple.

V-am spus zilele trecute ca Samsung curteaza Apple pentru a convinge compania americana sa foloseasca tehnologia OLED in iPhone incepand cu 2018 si iPhone 8, iar astazi avem o noua confirmare a faptului ca in Cupertino exista intentia de a face trecerea de la IPS peste mai putin de 3 ani.

Conform unei publicatii din Japonia, compania Apple si-ar fi notificat deja partenerii cu privire la intentiile sale viitoare, insa Apple ar intentiona sa produca iPhone-uri care au atat ecrane OLED, cat si ecrane LCD, dar asta din cauza productiei limitate de ecrane OLED.

Desi Apple si-a anuntat intentiile, cei din Cupertino inca investigheaza oportunitatea unei schimbari atat de mari facute pentru ecranele terminalelor Samsung, asa ca daca tehnologia nu va fi suficient de buna atunci, iPhone 8 va fi lansat tot cu ecran LCD.

Apple plans to introduce organic light-emitting diode displays for iPhones starting in 2018, sending suppliers racing to fine-tune the technology and invest in capacity expansion. Apple has begun consulting with display makers and their suppliers of manufacturing equipment about the technology.

Informatiile de astazi confirma zvonurile de zilele trecute, iar cei de la Samsung si LG urmeaza sa fie principalii furnizori de ecrane OLED pentru compania Apple, cei de la Sharp urmand a fi lasati in urma de catre cei din Cupertino, cel putin pana cand vor avea fabrici in care se produc ecrane cu aceasta tehnologie.

Avand in vedere ca aceasta este a doua oara cand vedem aceasta informatie oferita de catre o sursa diferita, este clar ca Apple doreste sa faca o schimbare majora pentru ecranele iPhone-urilor, insa abia cu iPhone 8 vom vedea totul, iPhone 7 si iPhone 7C urmand a avea ecrane LCD.

 

11 COMENTARII

  1. Nu cred ca Samsung trebuie sa convinga Apple de nimic! Nu cred ca cei de la Apple sunt chiar atat de incompetenti incat sa fie nevoie de Samsung sa-i convinga de un lucru evident: OLED rulez!

  2. :)))) pana in 2018 o sa mearga tot cu celebrul si binecunoscutul retina display.

    Zaone eu cred ca Apple curteaza Samsung, ai incurcat “borcanele”, regulile comertului sunt simple, totul se rezuma la cerere/oferta. Nu cred ca Samsung a batut la usa celor de la Apple sa incerce sa le vanda niste ecrane OLED!

  3. Pana in 2018 Lcd-ul va fi cel mai tare, dupa ce scoate Apple ecrane OLED atunci vom asista la o schimbare generala de opinie, crezi ca e dupa ei, daca Apple asa spune inseamna ca asa este! Asa ziceau si de “paletele” celor de la Samsung, asa comentau si Pen-ul de la Note, acum Pen-ul Apple face de toate mai putin clatite…..omul in general este o fiinta ipocrita, este in ADN-ul nostru al fiecaruia dar la unii se manifesta intro masura mai mare decat la altii!

    O zi buna tuturor!

  4. Zaone pot sa stiu de ce mi-a fost sters mesajul?

    Nu am jignit pe nimeni si mi-am spus parerea scurt si la obiect, chiar astept un raspuns din partea ta.

    Mersi!

  5. Nu este vorba daca tehnologia este suficient de buna pt ca s-a dovedit in nenumerate randuri ca ecranele OLED au ajuns superioare celor LCD din toate punctele de vedere.
    Singurul motiv pt care Apple inca nu le implementeaza este costul, ar trebuii sa mai taie din profit pt asta si cum ar putea fi posibil asa ceva.

    Daca tehnolgoia OLED nu este suficient de buna, atunci dc o regasim in Apple Watch?

    Inca 2-3 ani de suspinat dupa un ecran mai bun. Cum e vorba aia…Poate la anul Apple o sa….! :))

  6. Si eu îmi doresc OLED pe IPhone, si nu poți sa spui ca un LCD e mai bun ca un OLED, dar imaginea de mai sus este clar făcuta pentru a promova OLED-ul. Sa fim serioși un LCD nu se vede asa de spălăcit. Intar-adevăr un OLED reda imaginile mult m-ai ”colorate”. Culorile sunt mai adânci si mai saturate, eu unul nu cred ca LCD-urile o sa mai facă fata pana in 2018. Poate doar dacă te miri ce fel de tehnologii mai apar pentru LCD-uri.