Modurile ciudate de utilizare ale Apple Watch

Apple Watch ciudateniiApple Watch este cel mai popular smartwatch existent pe planeta in momentul de fata si pentru ca milioane de unitati au fost deja vandute, unii incearca sa afle cum isi folosesc posesorii produsele.

Conform unor studii recent, utilizatorul obisnuit al Apple Watch interactioneaza cu propriul smartwatch de 60 – 80 de ori pe zi, insa in general vorbim despre simpla vizualizare a ecranului de notificari, verificarea orei si in cazuri destul de rare citirea email-urilor afisate.

Unul dintre studii include si raspunsuri ale posesorilor de Apple Watch-uri, 96% dintre acestia afirmand ca in principal interactiunile lor cu ceasurile inteligente implica doar vizualizarea ecranului de blocare, per locurile urmatoare aflandu-se vizualizarea informatiilor despre activitate, raspunderea la mesaje sau folosirea Siri.

Alti utilizatori folosesc Apple Watch pentru a-si masura bataile inimii, insa una dintre cele mai rare utilizari implica folosirea smartwatch-ului ca si telecomanda sau jucarea de jocuri, deci putine dintre aplicatiile disponibile in App Store pentru Apple Watch sunt folosite.

Apple Watch utilizare smartwatch

Partea interesanta a acestui studiu este ca 20% dintre participanti au afirmat ca isi folosesc Apple Watch-ul mult mai des decat si-ar fi inchipuit inainte de achizitie si ca nu il dau jos de la mana chiar atat de des, chiar si cand vremea este friguroasa si poarta mai multe haine.

Practic Apple Watch are utilizari variate si multe dintre ele neasteptate de catre cei care au cumparat produsul celor din Cupertino, insa probabil acest lucru nu ar trebui sa surprinda chiar atat de multa lume, produsul Apple avand destule functii utile.

Desi aceste studii se rezuma doar la Apple Watch, realitatea este ca multe alte smartwatch-uri de pe piata ofera functionalitate foarte buna in momentul de fata si multe au destui utilizatori fericiti, insa desigur ca Apple este mai importanta decat restul si ajunge mai des in atentia lumii.