Sony va face streaming de jocuri PS 4 pe PC si Mac

Sony jocuri Mac PCSony Playstation 4 este una dintre cea mai populare console de pe planeta, ea avand jocuri dezvoltate special de catre diverse mari companii specializate pe asemenea productii, iar in curand unele dintre ele vor ajunge pe PC si Mac.

Cei de la Sony dezvolta in momentul de fata o aplicatie speciala care le va permite celor interesati sa faca streaming pentru jocuri de pe o consola Playstation 4 pe un PC sau Mac oricand doresc, insa desigur ca trebuie sa detina intai consola respectiva pentru a beneficia de functionalitate.

Aplicatia va avea la baza functia Remote Play disponibila deja pentru consolele Playstation 4, ea urmand a fi serios imbunatatita pentru a ii permite unui utilizator sa joace jocurile de pe consola folosind un PC sau Mac, asta in timp ce altcineva foloseste consola intr-un alt scop.

In momentul de fata functia Remote Play a consolelor Playstation 4 ofera o functionalitate similara pentru smartphone-uri care pot controla unele tablete, insa desigur ca o extindere spre PC sau Mac-uri necesita o schimbare majora a modului in care este gandita aplicatia respectiva.

Deocamdata nimeni nu stie cand ar urma sa fie lansata aplicatia care va permite streaming-ul de jocuri pe PC sau Mac, insa probabil nu va dura foarte mult pana cand utilizatorii se vor putea bucura de ea.

1 COMENTARIU

  1. Merge de pe orice android cu ps4 remote play, dar iti trebuie un device ceva mai bun ca daca nu, are lag. Fii-miu baga cand venea de la scoala, asta pana s-a prins ca in 2 zile ramanea fara net pe telefon si urma o luna pe sec. Aplicatia e oficiala pentru xperia si sparta pentru celelalte telefoane.
    Daca o sa bage si suport pentru mouse + tastatura (desi ma indoiesc), o sa fie foarte tare