Sony va face streaming de jocuri PS 4 pe PC si Mac

Sony jocuri Mac PCSony Playstation 4 este una dintre cea mai populare console de pe planeta, ea avand jocuri dezvoltate special de catre diverse mari companii specializate pe asemenea productii, iar in curand unele dintre ele vor ajunge pe PC si Mac.

Cei de la Sony dezvolta in momentul de fata o aplicatie speciala care le va permite celor interesati sa faca streaming pentru jocuri de pe o consola Playstation 4 pe un PC sau Mac oricand doresc, insa desigur ca trebuie sa detina intai consola respectiva pentru a beneficia de functionalitate.

Aplicatia va avea la baza functia Remote Play disponibila deja pentru consolele Playstation 4, ea urmand a fi serios imbunatatita pentru a ii permite unui utilizator sa joace jocurile de pe consola folosind un PC sau Mac, asta in timp ce altcineva foloseste consola intr-un alt scop.

In momentul de fata functia Remote Play a consolelor Playstation 4 ofera o functionalitate similara pentru smartphone-uri care pot controla unele tablete, insa desigur ca o extindere spre PC sau Mac-uri necesita o schimbare majora a modului in care este gandita aplicatia respectiva.

Deocamdata nimeni nu stie cand ar urma sa fie lansata aplicatia care va permite streaming-ul de jocuri pe PC sau Mac, insa probabil nu va dura foarte mult pana cand utilizatorii se vor putea bucura de ea.

Articolul precedentTextGrabber + Translator – o aplicatie utila disponibila la REDUCERE
Articolul următorBancile australiene boicoteaza Apple Pay
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.