Instagram va permite folosirea de conturi multiple

instagram conturi multipleInstagram a lansat in cursul serii trecute o noua actualizare pentru reteaua sa de photo sharing utilizata de catre sute de milioane de persoane de pe planeta, acestea avand acum posibilitatea de a folosi conturi multiple pe propriile terminale.

Mai exact, Instagram a lansat o noua versiune a aplicatiei Android care permite controlarea unei multitudini de conturi dintr-un singur terminal mobil, lucru imposibil de realizat pana in prezent folosind versiunea anterioara a aplicatiei, asa ca lucrurile evolueaza.

Instagram este constienta de faptul ca utilizatorii sai folosesc multiple conturi in retea pentru diverse scopuri, iar incepand de ieri le ofera posibilitatea de a le controla rapid si usor pe toate dintr-o singura aplicatie, fara a fi nevoie sa se delogheze si relogheze in prealabil.

Desi deocamdata aceasta actualizare este oferita doar pentru aplicatia Android a celor de la Instagram, versiunea pentru iOS urmeaza deasemenea sa beneficieze de acest sistem, dar nu se stie cat timp va trece pana in respectivul moment.

In imaginea de mai sus puteti vede acum functioneaza totul, trecerea de la un cont la alutl facandu-se prin apasarea iconitei de profil in bara de navigare, toate conturile conectate la aplicatie urmand a fi afisate si puse la dispozitia noastra pentru selectare.