iPhone 7 vine cu trei schimbari majore, iata detaliile

iphone 7 port audio castiiPhone 7 va fi lansat in 2016 de catre compania Apple si desi el nu va avea implementat un ecran OLED, compania Apple pregateste totusi alte surprize interesante pentru utilizatorii din lumea intreaga.

Conform unor informatii obtinute in cursul noptii trecute, compania Apple intentioneaza sa elimine complet portul audio de 3.5mm in care introducem conectorul unei perechi de casti, doar portul Lightning al iPhone 7 urmand af i mentinut pentru conectarea unor noi tipuri de casti.

Conform sursei acestor informatii, compania Apple intentioneaza sa reduca din nou grosimea iPhone-urilor sale, astfel ca iPhone 7 va fi cu 1mm mai subtire decat iPhone 6S, deci va avea o grosime de doar 6.1mm, asa ca uitati-va serios la terminalele voastre si imaginati-va unele mai subtiri.

Apple nu poate reduce grosimea portului audio de 3.5mm, asa ca a decis sa renunte complet la el si sa forteze trecerea la utilizarea de casti audio ce pot fi conectate la portul Lightning, aceasta optiune fiind posibila de mai bine de un an de zile, desi putine produse de acest tip exista.

Apple seems to plan removing the headset jack from the next iPhone 7, according to a reliable source. Screen shape such as radius will be kept, however, it will very likely be more than 1 mm thinner than the current model. Supplied Ear Pods will equip a Lightning connector, which means a DA (Digital to Analog) converter is required. The DA will be built in the Lightning connector without sacrificing the size, according to the source.

Pentru iPhone 7 Apple va lansa o noua pereche a EarPods care va include un conector Lightning pentru a putea fi utilizate cu viitorul smartphone, ceilalti producatori de casti fiind obligati sa includa adaptoare de la portul de 3.5mm la cel Lightning, sau sa schimbe complet metoda de conectare.

Pentru a face totul posibil, Apple va implementa in portul Lightning si un convertor digital la analog fara a creste grosimea componentei, iar asa iPhone 7 va veni cu o schimbare majora care va da din nou peste cap piata accesoriilor pentru iPhone-uri.

Voi ce parere aveti despre aceasta schimbare ?