Gecko aduce incarcarea wireless pe iPhone (Video)

Gecko incarcare wireless iPhoneGecko este un accesoriu care implementeaza cel mai simplu sistem de incarcare wireless pentru terminalele iPhone, iar daca va uitati la clipul video de mai jos veti intelege exact si de ce va puteti bucura de el intr-un greu de realizat pana in prezent.

Daca majoritatea sistemelor de incarcare wireless necesita instalarea unei carcase pe terminalele iPhone pentru a functiona, Gecko impune doar introducerea unui mic dispozitiv in portul wireless al terminalelor, acesta preluand fluxul de energie de la un stand de incarcare.

Gecko este gandit intr-un asa mod incat sa permita inclusiv incarcarea printr-un cablu la nevoie, astfel ca aveti versatilitatea necesara pentru a va incarca iPhone-urile extrem de rapid atunci cand aveti nevoie, asta deoarece incarcarea wireless nu este chiar atat de rapida

Gecko urmeaza sa fie vandut la pretul de doar 1 dolar de catre creatorii sai, proiectul fiind in momentul de fata in stadiul de finantare in vederea lansarii pe piata, el primind deja sustinerea unui numar foarte mare de utilizatori, deci are sanse reale de a fi transformat in realitate.

Gecko is a magnetic wireless-style charger adapter for iPhone, Android and other Micro-USB powered devices. Gecko is a simple three-piece kit: Gecko Connector, a tiny plug for your Lightning or Micro-USB port; Gecko Adapter, a magnetic adapter for your existing sync/charge cable; Gecko Dongle, a small dongle that transforms all your power-banks or USB port in a convenient wireless-style charging station.

Conform dezvoltatorilor sai, Gecko este gandit ca un set din 3 bucati in care sunt incluse : conectorul pentru cabluri Lightning sau micro-USB, un adaptor magnetic pentru cablul de incarcare al terminalului si un dongle care transforma o baterie externa intr-un stand de incarcare wireless.

Practic folosind Gecko putem transforma orice fel de baterie externa sau incarcator intr-un stand de incarcare wireless, iar aici sta magia intregului accesoriu, el urmand a obtine cu siguranta banii de care are nevoie pentru a fi lansat oficial.