Samsung nu se poate abtine sa nu copieze Apple

12

Samsung copiat Apple brevet de inventieSamsung este cunoscuta, printre altele, si pentru faptul ca copiaza cam tot ce poate de la compania Apple, iar asta in ciuda faptului ca pierdut un proces in care a fost obligata sa plateasca 1 miliard de dolari pentru aceasta practica.

Desi procesul l-a pierdut in 2012, in 2014 cei de la Samsung continua sa copieze cam tot ceea ce pot, astfel ca intr-un brevet de inventie ce descrie un telefon care se indoaie ei folosesc o iconita a iPod in imaginea care prezinta ecranul principal al dispozitivului coreenilor.

Avand in vedere ca niciun alt sistem de operare in afara iOS nu are o vreo aplicatie care sa poata fi numita iPod sau sa aiba vreo iconita iPod fara sa incalce brevetele de inventie ale companiei Apple, brevetul de inventie demonstreaza din nou cam cat poate Samsung sa inoveze.

Desi acest brevet de inventie a fost trimis spre inregistrare in cursul anului 2014, el a fost publicat abia zilele trecute de catre autoritatile americane, asa ca lumea intreaga poate vedea din nou cat de inovatori sunt ingnierii coreenilor de la Samsung, de parca mai existau dubii.

Trecand peste faptul ca Samsung este incapabila sa inoveze, ideea unui smartphone care se indoaie nu este chiar atat de grozava precum pare pentru unii, iar aici putem aduce in discutie moartea telefoanelor cu clapita care au fost rapid date uitarii de cele cu ecrane mari.

Acestea fiind spuse, va fi interesant de vazut cum va mai inova Samsung in viitor.