Noi modele MacBook Air vor fi lansate la WWDC 2016

MacBook Air 11 inch 13 inchApple planuieste sa lanseze noi modele ale MacBook Air 13 inch si 15 inch in cadrul WWDC 2016, cei din Cupertino pregatind un upgrade serios pentru doua dintre cele mai populare ultrabook-uri vandute in momentul de fata pe pietele globale.

Conform informatiilor furnizate de catre surse din cadrul lantului asiatic de parteneri ai companiei Apple, noile modele ale MacBook Air 13 inch si 15 inch ar urma sa fie mai subtiri decat actualele versiuni, ultima schimbare de acest gen fiind facuta pentru aceasta serie acum 2 ani.

Pentru a reusi sa reduca substantial grosimea MacBook Air 13 inch si 15 inch, compania Apple ar fi refacut in totalutate structura interna a componentelor ultrabook-urilor, deci o regandire a procesului de fabricare al componentelor a fost necesara pentru a realiza totul.

Anul acesta Apple a lansat MacBook 12 inch cu Retina Display, cel mai subtire laptop al sau si unul dintre cele mai subtiri ultrabook-uri de pe piata, insa nu se stie daca noile versiuni ale MacBook Air vor avea o grosime mai mica sau egala cu cea oferita de catre acest produs.

Market spread, Apple MacBook Air laptop new machine will major facelift, the third quarter is expected to come out next year, is eight years since Apple introduced the MacBook Air, the first time major facelift, may hit 13-inch and 15-inch two specifications. It is reported that the new MacBook Air thinner than existing models, performance is more prominent, will debut next year in Apple’s WWDC.

In 2016 se implinesc 8 ani din momentul lansarii primului MacBook Air pe piata, iar compania Apple va dori sa marcheze momentul cu un produs care sa uimeasca din nou lumea prin design si performante, insa ramane ce vom primi de la cei din Cupertino.

WWDC 2016 va fi organizat de catre compania Apple in vara anului viitor, mai exact in luna iunie, lansarea noilor modele ale MacBook Air urmand a avea loc in cel de-al treilea trimestru fiscal al anului 2016.