Apple a dezvaluit un nou MacBook in emisiunea 60 minutes ?

Apple dezvaluire MacDimineata v-am prezentat un rezumat al unei emisini 60 minutes care a avut rolul de a prezenta unele dintre secretele Apple ce se ascund in sediul sau din Cupertino, iar in clipurile video publicate de catre televiziunea CBS s-a regasit si un MacBook misterios pe care il vedeti in imaginea de mai sus.

Omul din imagine este Bruce Sewell, un vicepresedinte senior al companiei Apple, iar MacBook-ul din spatele sau este prezentat de catre unii ca fiind un produs complet nou al companiei Apple, el parand a avea un ecran cu diagonala situata intre MacBook 12 inch si un MacBook Pro 12 inch.

Mai mult decat atat, unii sustin ca aspect ratio-ul ar fi diferit fata de cel al actualelor MacBook-uri ale companiei Apple, dar si ca denumirea MacBook nu s-ar regasi pe carcasa dispozitivului, semn ca ar putea fi vorba despre o unitate de test a unui produs complet nou aflat in dezvoltare.

Zvonuri privind lansarea unui nou tip de MacBook au aparut acum cateva saptamani, iar imaginea de mai sus cu siguranta arunca paie pe foc si probabil asta si-a si dorit compania Apple, desi in realitate nu vorbim despre vreo mare dezvaluire facuta de catre cei din Cupertino.

Apple are grija foarte mare sa nu dezvaluie produse importante inainte ca ele sa fie lansate oficial pe piata, asa ca in aceasta situatie e putin probabil sa vedem un MacBook nou inainte ca el sa fie lansat, deci nu va faceti sperante ca ar fi vorba despre asa ceva.

UPDATE: Apple a negat prezentarea vreunui nou MacBook in reportajul facut de catre 60 minutes.

6 COMENTARII

  1. Dacă te uiți de la nas spre mana și compari lungimile ținând cont ca laptopul este mai îndepărtare nu poate avea 12 inch

  2. Ori este un prototip ori va fi noul Macbook 14″
    Ori este macheta
    Deja se stie ca daca este un produs adevarat ce urmeaza a fi prezentat nu poate fi altceva decat o noua dimensiune pt Macbook cea de 14″

  3. tastatura edge to edge are si 12″ Macbook si pare sa fie in space grey, daca este real produsul si au facut o gafa sigur este 14″ Macbook