Catigatorii – CONCURS iDevice.ro: Castiga unul dintre cele 3 iTunes Gift Card!

concurs iTunes Gift CardAstazi este 1 decembrie, inceput de luna si Ziua Nationala a Romaniei, iar cu aceasta ocazie m-am gandit sa va ofer posibilitatea de a castiga unul dintre cele 3 iTunes Gift Card in valoare de 10 euro fiecare.

Folosind un iTunes Gift Card veti putea cumpara orice aplicatie, melodie sau carte din iTunes Store Romania fara a plati vreun ban, iTunes Gift Card-ul fiind practic un voucher cu o suma de bani care va fi incarcata in Apple ID-ul vostru si va permite efectuarea de achizitii fara a plati, inclusiv pentru Apple Music.

iDevice.ro va ofera posibilitatea de a castiga 3 iTunes Gift Card in valoare de 10€ fiecare, ele putand fi utilizate NUMAI in App Store Romania utilizand un Apple ID creat pentru a fi folosit cu acest magazin online.

Pentru a castiga unul dintre cele trei iTunes Gift Card trebuie sa:

  • dati un SHARE, NU like, acestui articol folosind butonul pozitionat in partea dreapta jos a paginii;
  • daca folositi aplicatia iDevice.ro, puteti folosi butonul Share Sheets din partea dreapta sus a articolelor, puteti accesa optiunea Share si apoi iconita Facebook;
  • sa lasati un comentariu cu textul Particip.

Castigatorii preliminari alesi in urma extragerii vor fi verificati pentru a se vedea daca au indeplinit cele doua conditii pentru a participa la concurs, ei fiind descalificati daca nu le respecta. Va reamintesc faptul ca NUMAI SHARE-URILE facute prin Facebook sunt valide, pagina utilizatorului castigator urmand a fi verificata pentru a se confirma SHARE-ul.

Concursul se incheie pe data de 04.12.2015 la ora 23:59.

UPDATE – Castigatorii sunt : Alecsandru, bogdan, King King ;

Acestia vor fi contactati in cursul zilei de astazi prin e-mail pentru a li se valida participarea.