iPhone 6C va fi lansat in februarie in multiple culori

iPhone 6C februarie aluminiu coloratiPhone 6C va fi lansat in februarie 2016 de catre compania Apple, cei din Cupertino intentionand sa aduca pe piata smartphone-ul cu ecran de 4 inch in ciuda faptului ca terminalele cu ecrane mai mari sunt mult mai populare in momentul de fata.

iPhone 6C va avea o carcasa din aluminiu colorat, insa nu vorbim doar despre cele 4 culori actuale ale iPhone 6S, ci despre o cu totul alta gama, una similara cu cea a iPhone 5C, diferenta fiind inlocuirea carcasei din plastic cu cea a carcasei dintr-un aluminiu similar celui folosit in actualele dispozitive.

iPhone 6C ar urma sa fie prezentat de catre compania Apple in cadrul unei conferinte ce ar trebui sa aiba loc in luna ianuarie, lansarea oficiala fiind programata pentru luna februarie, cei de la Apple lasand cateva saptamani distanta intre conferinta de prezentare si lansare.

Informatiile venite astazi confirma partial zvonurile din trecut privind utilizarea unei carcase de aluminiu pentru iPhone 6C si lansarea din 2016, insa acum auzim pentru prima oara despre prezentarea sa din cursul lunii ianuarie si disponibilitatea pe piata incepand cu luna februarie.

Foxconn insiders allegedly with close friends, said Hon Hai IDPBG Production Division, a business group has confirmed the authenticity of the iPhone 6c, and confirmed that the aircraft is indeed a 4-inch touch screen, and using a colorful metal body design , but it has not yet received production tasks for the product.

Din pacate astazi nu au fost dezvaluite si informatii privind posibilele componente cu care ar urma sa fie lansat iPhone 6C, insa se speculeaza ca el ar urma sa aiba Touch ID, un chip A8 cu 1 GB RAM si Apple Pay, insa 3D Touch va fi pastrat deocamdata exclusiv pentru iPhone 6S.

Avand in vedere ca lansarea zvonita urmeaza sa aiba loc abia la inceputul anului viitor, pana atunci vom afla cu siguranta si alte informatii privind viitorul dispozitiv.