Prima Pagina Apple Watch Nemultumirile posesorilor de Apple Watch

Nemultumirile posesorilor de Apple Watch

probleme Apple WatchApple Watch a fost vandut in milioane peste milioane de exemplare in lumea intreaga, insa in ciuda numarului mare de unitati livrate de catre compania Apple, utilizatorii nu sunt chiar atat de satisfacuti de achizitiile facute.

Conform unui studiu recent, 89% dintre participanti au afirmat ca banii investiti intr-un Apple Watch nu meritau cheltuiti in acest mod in principal din cauza faptului ca functionalitatea oferita de catre produs nu este chiar atat de buna precum compania Apple o prezinta a fi.

Principalele 5 plangeri in legatura cu Apple Watch au la baza faptul ca: Apple Watch este foarte limitat, autonomia bateriei este prea mica, performantele sunt reduse si exista lag in interfata de utilizator, gestul de a inclina ceasul pentru a afla ora este enervant, iar in final ca produsul este prea scump pentru ceea ce ofera.

Conform acestui studiu, 17% dintre participanti au renuntat sa poarte Apple Watch dupa cateva zile, 28% renuntand in doua saptamani de la achizitie, in timp ce 55% au renuntat la ceasul inteligent al celor de la Apple la peste 2 saptamani de la achizitionarea sa.

probleme Apple Watch 1

Separat de cele 5 motive mentionate anterior privind insatisfactia Apple Watch, utilizatorii au mai afirmat ca: produsul este prea complicat de utilizat, design-ul nu este placut, carcasa este prea groasa, functiile de monitorizare fitness nu sunt chiar atat de bune sau ca unora le era dor de vechiul ceas.

probleme Apple Watch 3

Desi unele motive oferite de catre utilizatori sunt valide, insatisfactia vine si din cauza faptului ca foarte multi posesori au utilizat inainte o varietate de wearable-uri, astfel ca aveau o vaga idee in legatura cu ceea ce ar trebui sa primeasca de la Apple Watch, dar nu au primit.

In ciuda tuturor acestor probleme, 40% dintre cei care au cumparat ceasul sustin ca vor cumpara si cea de-a doua versiune a sa in momentul in care compania Apple o va lansa pe piata.

 • V.P

  Din cauza asta sunt atat de multe apple watch-uri pe Olx de ocazie , mare parte din ele sunt folosite foarte putin timp , e vorba de zile – saptamani .

 • Gab

  I love my apple watch! De cand am apple watch nu am mai atins celelalte 20 de ceasuri. Face parte din mine, fara apple watch la mana nu sunt complet pe strada la munca si oriunde ma duc. Happy!

 • kliq

  Hey Gab! Ai luat varianta cu Apple CocaWatch? :)))) No offense man dar tb sa recunosc ca esti poate cel mai mare fan! :))

 • cisilviu

  Pot spune acelasi lucru si despre iPhone 6s…laguri peste laguri de la ios 9.0 pana la 9.2 beta 4. Pacat ca se strica ios-ul. Pentru mine nu se justifica trecera de la 5s la 6s dpdv al experientei de utilizare strict software.

 • Srb Srb

  pai daca era perfect nu mai vindeau Apple watch 2 😀

 • V.P

  😂😂

 • RaduD

  Exact la asa ceva ma asteptam sa se intample! I-nutil…!

 • Viorel Predatorul

  Eu nu cred în studiile astea. Îl aștept pe Tim Cock să spună că gradul de satisfacție a utilizării Apple Watch este fix… 99%! Doar el are cele mai bune informații, și ceea ce spune el e corect.

 • crixalis

  Eu am Apple watch de 2 luni si sunt mulțumit de el. Confirm ca e cam scump pentru ce oferă dar eu ma înțeleg cu el.