Prima Pagina iPhone 6S iPhone 6S a atras un numar record de utilizatori Android

iPhone 6S a atras un numar record de utilizatori Android

iPhone 6S record atras AndroidiPhone 6S a atras un numar record de utilizatori Android, afirmatia aceasta fiind facuta initial de catre Tim Cook cu doar cateva saptamani in urma, insa ea este reiterata de catre o companie americana care a analizat vanzarile de smartphone-uri din SUA.

Conform acestei companii, in 2015 26% dintre cei care au cumparat un iPhone 6S sau iPhone 6S Plus de la cumpania Apple au venit de la platforma Android, asta in timp ce in 2014 procentul a fost de doar 12%, deci vorbim despre o crestere de peste 100% pentru Apple.

Cifra este mai mare chiar si decat cea inregistrata acum 2 ani de zile, atunci 23% dintre cei care cumparau iPhone 5S si iPhone 5C faceau trecerea de la un terminal Android, asta desi compania Apple nu a oferit atunci o schimbare chiar atat de substantiala.

Dublarea cifrei de utilizatori Android care au ales iPhone-urile in 2014 este normala, insa nu doar iPhone 6S si iPhone 6S Plus trebuie laudate deoarece iPhone 6 si iPhone 6 Plus au fost vandute la preturi mai mici decat cele din 2014, asa ca mai multa lume a fost interesata de ele.

The iPhone 6s and 6s Plus launch attracted a greater percentage of Android owners compared to a year ago. This says a little more about the very hot iPhone 6 and 6 Plus launch, which motivated more iPhone upgrades than in previous years. The share of buyers coming from the Android platform for this launch more resembles the long-term trend in Android and iOS switching.

Compania Apple a pornit o strategie agresiva de atragere a utilizatorilor Android catre platforma sa si se pare ca ea a avut un succes enorm, cel putin deocamdata, pentru viitor compania americana asteptand un numar si mai mare de utilizatori Android.

Din pacate nu avem date exacte pentru a vedea ce producatori de smartphone-uri Android au pierdut utilizatori, insa probabil Samsung, HTC, Sony, LG si Motorola sunt in top.

SURSACIRP
LIKE
Articolul anteriorMonument Valley este disponibil GRATUIT in App Store
Urmatorul articolApple lanseaza noi reclame pentru iPhone 6S