Apple lanseaza noi reclame pentru iPhone 6S

Apple reclame iPhone 6SIn cursul noptii trecute compania Apple a publicat doua noi reclame pentru iPhone 6S, cei din Cupertino promovand atat puterea de procesare pe care o ofera chip-ul A9, cat si noile functii oferite de asistentul personal Siri.

Clipul video pentru promovarea Siri are doar 30 de secunde, insa cel pentru promovarea puterii de procesare a iPhone 6S are nu mai putin de 1 minut, compania Apple oferind o varietate de moduri in care terminalul poate fi utilizat, inclusiv pentru inregistrarea de video 4K.

https://www.youtube.com/watch?v=ct6xfkKJWOQ

https://www.youtube.com/watch?v=GbL39Vald9E

3 COMENTARII

  1. hei zaone, ai patit s-a o ia razna redarea sunetului de notification? e a 2 oara in cele doua luni de cand am 6s-ul, adica in loc sa imi sune melodia care am pus-o se aude un sunet ca si cum ar pluti difuzolul in apa (un bâzâit) si dupa ce ii dau restart isi revine.

  2. Ai schimbat difuzorul in sevice sau asa?
    Daca da s-ar putea sa iti fi pus un difuzor fake care sa se strice in timp.
    Daca nu atunci ar trebui sa il duci la un service Apple autorizat (depinde din ce oras esti) si cei de acolo ar trebui sa iti rezolve problema.
    Succes!!!

  3. nu am fost nici o data cu el in service, ce e ciudat ca dupa un restart isi revine functioneza cum trebuie. mai astept sa vad daca se agraveaza ca oricum mai am garantie lunga la el. ?