Prima Pagina iPhone 6 Plus Un iPhone 6 Plus a luat foc in buzunarul pantalonilor unui american

Un iPhone 6 Plus a luat foc in buzunarul pantalonilor unui american

iPhone 6 Plus ars in buzunarUn iPhone 6 Plus a luat foc din senin in buzunarul pantalonilor unui barbat din Atlanta, SUA, acesta fiind nevoit sa se dezbrace in plina strada pentru a evita arderea pielii piciorului in apropierea carula se afla smartphone-ul Apple.

Barbatul aseza in masina cumparaturi facute la un magazin local in timp ce a simtit o arsura in preajma buzunarului pantalonilor sai, iar in momentul in care a observat fumul ce-i iesea din buzunar a luat decizia de a-si da rapid jos pantalonii care luasera foc in respectiva regiune.

Buzunarul pantalonilor a ars in totalitate impreuna cu boxerii pe care barbatul ii purta in momentul incidentului, barbatul scapand din aceasta intamplare fara vreo rana majora pe piciorul sau, insa fara vreo explicatie clara cu privire la problema care l-a afectat.

Incercand sa afle ce anume a cauzat combustia spontana a terminalului sau iPhone 6 Plus, barbatul a aflat ca dispozitivul respectiv era de fapt unul reconditionat, Apple vanzandu-l initial in 2014, o companie cumparandu-l mai apoi, reconditionandu-l si vanzandu-l operatorului de telefonie mobila de la care barbatul din Atlanta l-a cumparat.

I mean, it was pretty humiliating having to take your pants off in a parking lot. When I saw the smoke, I undid my belt, I undid my pants. I pushed it away, turned my head hoping it wouldn’t explode. It burned pretty much my whole front pocket, burned my boxers, started to burn my leg, but I had moved it away in time so it wouldn’t burn me.

Desi compania care a reconditionat terminalul i-a oferit un dispozitiv inlocuitor, barbatul inca asteapta o explicatie pentru incident, cei de la Apple promitand ca vor investiga problema pentru a afla exact ce anume a generat combustia spontana a dispozitivului.

In general bateriile defecte sunt de vina pentru incidentele de acest gen, acestea umflandu-se si luand foc, iar aceasta va fi cel mai probabil si concluzia la care va ajunge Apple.

 • qwerty99

  Ce a avut de reconditionat la un telefon foarte nou?
  Si tot fara telefon o sa ramana 😂

 • anonim

  😂😂😂 Apple e ceea mai tare companie…are cele mai bune produse….concluzia o trageți voi iubitori de iPhone

 • sandrasandra

  A fost un incident …
  Dar va rămâne cei mai buni 👍

 • Claudiu

  Incarcatoare aftermarket,jb cu multe aplicatii piratate si etc

 • Ari

  Ce a cauzat combustia? Simplu: omul a scăpat un pârț vârtos… Asta de ce nu o mai spune?!

 • gheorghe

  Deci jb si apicatiile piratate fac sa explodeze iPhonul . Uau, uau -cat de inteligenti pot sa fie unii fani !!!

 • kla

  Mai ales jb ;)))))))

 • Srb Srb

  Este ceva ca 1 telefon sa explodeze din sute de milioane
  Cine mai da rateuri 1 la 100.000.000 unitati?

 • ScH

  Eu cred ca a fost un iPhone special făcut pentru James Bond si a ajuns din greșeala pe mâinile americanului care a apăsat din greșeala pe butonul autodistrugere

  APPLE FACE PUBLICITATE DIN ORICE
  EU NU CRED CA TEL A LUAT FOC INTR-O FRACȚIUNE DE SECUNDA SI SA NU POATĂ SA IL SCOATĂ DIN BUZUNAR SA IL ARUNCE
  E MAI DRAMATIC SI ANUME SI-a DAT JOS PANTALONII

 • Claudiu

  @gheorghe atunci daca jb nu dauneaza cu nimic la telefon dc frate se incinge telefonu de parca ia foc si se blocheaza si ramane in boot loop si etc dc ca vad ca esti intelectual tu

 • Costi

  si limba romana e grele

 • dreamcs

  Vrăjeli pentru toți ăștia care pun botu pe aici.

 • Claudiu

  @Costi adevarul este ca aici pe forum trebuie sa scriem exact ca la limba si literatura romana

 • blabla

  Oriunde trebuie sa scrii ca la limba si literatura romana. De aceea ai trecut prin scoala aia. Adica sper ca ai trecut. Nu ai trecut ca sa alegi TU cand sa scrii corect si cand nu.

 • ediii

  In Atlanta locuiesc eu! Poate avea o bomba in el :)) cu atacurile astea..

 • Mihai

  Nu mi s-a intamplat asa ceva la niciun idevice cu jb. Tu ai asa ceva? Dezvolta te rog!