Un iPhone 6 Plus a luat foc in buzunarul pantalonilor unui american

iPhone 6 Plus ars in buzunarUn iPhone 6 Plus a luat foc din senin in buzunarul pantalonilor unui barbat din Atlanta, SUA, acesta fiind nevoit sa se dezbrace in plina strada pentru a evita arderea pielii piciorului in apropierea carula se afla smartphone-ul Apple.

Barbatul aseza in masina cumparaturi facute la un magazin local in timp ce a simtit o arsura in preajma buzunarului pantalonilor sai, iar in momentul in care a observat fumul ce-i iesea din buzunar a luat decizia de a-si da rapid jos pantalonii care luasera foc in respectiva regiune.

Buzunarul pantalonilor a ars in totalitate impreuna cu boxerii pe care barbatul ii purta in momentul incidentului, barbatul scapand din aceasta intamplare fara vreo rana majora pe piciorul sau, insa fara vreo explicatie clara cu privire la problema care l-a afectat.

Incercand sa afle ce anume a cauzat combustia spontana a terminalului sau iPhone 6 Plus, barbatul a aflat ca dispozitivul respectiv era de fapt unul reconditionat, Apple vanzandu-l initial in 2014, o companie cumparandu-l mai apoi, reconditionandu-l si vanzandu-l operatorului de telefonie mobila de la care barbatul din Atlanta l-a cumparat.

I mean, it was pretty humiliating having to take your pants off in a parking lot. When I saw the smoke, I undid my belt, I undid my pants. I pushed it away, turned my head hoping it wouldn’t explode. It burned pretty much my whole front pocket, burned my boxers, started to burn my leg, but I had moved it away in time so it wouldn’t burn me.

Desi compania care a reconditionat terminalul i-a oferit un dispozitiv inlocuitor, barbatul inca asteapta o explicatie pentru incident, cei de la Apple promitand ca vor investiga problema pentru a afla exact ce anume a generat combustia spontana a dispozitivului.

In general bateriile defecte sunt de vina pentru incidentele de acest gen, acestea umflandu-se si luand foc, iar aceasta va fi cel mai probabil si concluzia la care va ajunge Apple.