iPad Pro a fost lansata in Romania

iPad Pro lansata RomaniaiPad Pro a fost lansata oficial in Romania la doar cateva saptamani distanta de lansarea din peste 40 de tari de pe glob, noua tableta a celor de la Apple fiind acum disponibila pentru cumparare din aceasta pagina.

iPad Pro a fost oferita initial pentru precomanda in tara noastra, insa acum toti cei interesati de produs pot cumpara unitatile disponibile in stocuri limitate in Romania, asta deoarece pretul foarte mare cu siguranta nu va convinge foarte multa lume sa achizitioneze acest produs.

iPad Pro este vanduta in Romania la preturi ce incep de la 4449 LEI pentru modelul Wi-Fi Only de doar 32 GB, asta in conditiile in care acelasi model costa 900 de dolari in magazinele din Europa, deci vorbim despre un bonus de 100 de euro aplicat de catre magazinele locale.

Desi Apple a prezentat cu mare tam-tam iPad Pro in toate tarile in care tableta a fost lansata, in Romania interesul va fi cel mai probabil scazut pentru o tableta foarte scumpa care are limitarile unei tablete ce costa doar jumatate din pretul sau actual de vanzare.

Acestea fiind spuse, daca sunteti interesati de iPad Pro, o puteti cumpara din aceasta pagina, Apple Pencil nefiind deocamdata disponibil oficial in tara noastra.