iPad Pro – disponibila la precomanda in Romania

iPad Pro precomanda RomaniaiPad Pro este disponibila la precomanda in Romania in aceasta pagina, noua tableta a celor de la Apple fiind oferita pentru vanzare in tara noastra desi oficial Romania nu face parte din cele 40 de tari in care tableta a fost lansata astazi.

In aceasta pagina puteti precomanda iPad Pro in Romania cu livrare cel mai probabil in cursul saptamanii viitoare, unele zvonuri sustinand ca Black Friday 2015 va porni cu tableta in stoc, dar fara reduceri pentru ea in magazine avand in vedere ca produsul este nou.

iPad Pro este o tableta cu ecran de 12.9 inch, cel mai mare implementat intr-un asemenea produs Apple, dar si cel mai puternic procesor implementat vreodata intr-un iDevice, ea fiind vanduta impreuna cu doua accesorii: Apple Pencil si Smart Keyboard.

Preturile iPad Pro in Romania sunt mari, insa asta doar pentru ca Apple a ales sa vanda produsul la preturi mari in toata lumea, iar mai jos le aveti pe cele de la noi :

iPad Pro a fost laudata de catre toti cei care au testat primele unitati livrate de catre Apple pentru review, ecranul foarte mare, Apple Pencil si Smart Keyboard primind majoritatea laudelor, diferenta in performante fata de iPad Air 2 nefiind chiar atat de semnificativa.

7 COMENTARII

  1. Prețul este același ca in Apple Store din America daca scazi TVA-ul si convertești in $… Apple vinde la aproximativ același preț fara taxe aproape peste tot in lume, diferența de preț e data mai mult de TVA-urile din fiecare țara in parte…

  2. Bineînțeles nu la eMAG sau alte magazine din România, ci in Apple Store-urile din Europa! La noi e cu aprox. 100€ mai mult fata de Apple Store Germania, de ex.

  3. am incercat surface pro 3, ideea este ca daca ai laptop sau pc deja nu se merita. ca tableta windows 8.1 si chiar si 10 sunt practic hybride pt keyboard si mouse si touch. ipad este tableta pura
    Daca nu ai pc laptop, atunci se merita mai mult un surface pro sau boook