Filmul Steve Jobs ajunge in cinematografele din Romania

film Steve Jobs RomaniaFilmul Steve Jobs urmeaza sa fie lansat in cinematografele din Romania in cursul saptamanii viitoare, avanpremiera filmului avand loc pe data de 5 decembrie, ieri, in cele mai mari retele de cinematografe din tara noastra, insa nu doar acolo, asa ca in curand il veti putea vedea aproape in orice oras.

Atat Cinema City, cat si Hollywood Multiplex au filmul listat ca urmand a fi disponibile in cinematografele din Bucuresti si alte orase din tara, asa ca daca doriti sa vedeti creatia celor de la Universal va trebui doar sa va rezervati un bilet in zilele de miercuri si joi in care el va rula.

Ambele lanturi de cinematografe difuzeaza pelicula celor de la Universal doar in zilele de miercuri si joi, astfel ca va trebui sa va faceti timp in mijlocul saptamanii pentru a putea vedea filmul laudat de catre critici, dar ignorat in cinematografele americane pana in momentul de fata.

Universal a incasat putin peste 16 milioane de dolari din vanzarile de bilete in SUA pentru filmul Steve Jobs, iar suma reprezinta doar jumatate din investitia facuta pentru a produce pelicula, insa probabil lansarea internationala va aduce venituri mai substantiale pentru studioul american.

In filmul Steve Jobs actorul Michael Fassbender il interpreteaza pe celebrul co-fondator si fost CEO al companiei Apple, pelicula fiind organizata sub forma a 3 scene care prezinta culisele lansarii a trei produse importante ale companiei Apple, Aaron Sorkin scriind scenariul filmului.

FIlmul Steve Jobs este disponibil doar in format 2D in cinematografele din Romania, ia in unele cazuri puteti rezerva inca de pe acum biletele pentru vizionare.