Astral iOS 9 – o tema eleganta pentru iOS 9

Astral iOS 9Astral iOS 9 este o tema lansata in cursul noptii trecute in Cydia pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre, iar cu ajutorul sau putem implementa o schimbare destul de frumoasa pentru interfata sistemului de operare.

Astral iOS 9 ne pune la dispozitie nu mai putin de 230 de iconite pentru aplicatiile instalate in terminalele noastre, un nou design pentru dock-ul sistemului de operare, o noua interfata pentru foldere, dar si noi animatii pentru deschiderea aplicatiilor.

Astral iOS 9 este compatibila cu Winterboard si Anemone, iar dezvoltatorul sau primite ca va implementa o multitudine de alte noutati in perioada imediat urmatoare.

Astral iOS9 (iPhone & iPad compatible). v1.0 of Astral contain more than 230 awesome icons with unique flat style, great docks, folder, icon effects. This theme work with anemone & winterboard apps. More bonus coming soon to make your devices more beautiful. FULL DISPLAY: -use anemone to enjoy all parts (dock, badge), thank you for the support.

Astral iOS 9 poate fi descarcata din repo-ul ZodTTD & MacCiti al Cydia.