Apple confirma cresterea limitelor de melodii salvate in iCloud

limita Biblioteca Muzicala iCloudZilele trecute v-am spus ca anumiti utilizatori ai iCloud au observat ca Apple a crescut limita maxima de melodii care pot fi atasate Apple ID-urilor lor si salvate in iCloud, schimbarea fiind confirmata si de catre Apple.

Vicepresedintele diviziei de servicii online din cadrul Apple, Eddy Cue, a confirmat faptul ca incepand de saptamana trecuta utilizatorii Apple Music pot salva pana la 100.000 de melodii in conturile iCloud pe care le pot asculta chiar si offline daca doresc acest lucru vreodata.

Practic o persoana care are Apple Music poate sincroniza melodii din calculator cu iCloud prin iTunes Match, daca serviciul este oferit oficial pentru el, sau poate atasa melodii din iTunes Store contului sau prin intermediul Apple Music, ele putand fi deasemenea descarcate in calculatoare sau iDevice-uri.

Cresterea limitei maxime de melodii de la 25.000 la 100.000 aduce un imens beneficiu pentur cei care au librarii muzicale foarte mari deoarece ei acum vor putea atasa de 4 ori mai multe melodii propriilor conturi, Apple fiind laudata zilele acestea pentru schimbarea de strategie.

Avand in vedere ca Apple Music este disponibil oficial si in Romania, puteti atasa librariei sale iCloud pana la 100.000 de melodii, insa desigur ca nu veti putea folosi iTunes Match pentru a sincroniza melodii din calculatoare cu iCloud.