Dropbox anunta inchiderea unor servicii

Dropbox anunta inchiderea unor serviciiDropbox a anuntat in cursul acestei zile inchiderea serviciilor Mailbox si Carousel incepand cu data de 26 februarie a anului viitor, deci peste cateva luni, timp in care utilizatorii isi vor putea cauta alternative pentru aplicatii.

Atat aplicatia Mailbox, cat si aplicatia Carousel nu au mai fost actualizate cu schimbari importante de ceva vreme, compania Dropbox spunand totusi ca inchiderea are legatura cu o imbunatatire a colaborarii dintre angajatii sai si nu cu o scadere a numarului de utilizatori.

Dupa cum va spuneam si anterior, in data de 26 februarie 2016 cele doua aplicatii vor deveni nefunctionale, astfel ca datele utilizatorilor vor fi sterse din serverele Dropbox, insa ele vor ramane in continuare valabile in diversele servicii la care au fost interconectate.

Mailbox a fost o aplicatie populara in 2013 cand Dropbox a cumparat compania care a dezvoltat-o, insa Carousel nu s-a bucurat vreodata de foarte multa popularitate, ambele aplicatii oferind functii pe care o multitudine de aplicatii le ofera deja de ceva vreme.

Building new products is about learning as much as it’s about making. It’s also about tough choices. Over the past few months, we’ve increased our team’s focus on collaboration and simplifying the way people work together. In light of that, we’ve made the difficult decision to shut down Carousel and Mailbox.

Acestea fiind spuse, daca folositi vreuna dintre cele doua aplicatii, ori pe ambele, ar fi bine sa va gasiti alternative pana in 26 februarie.