Test performante pentru toate iPad lansate pana acum

iPad test performanteToate tabletele iPad lansate pana acum de catre compania Apple apar pentru prima oara intr-un test de performante extins care are menirea de a ne arata cat de mult au evoluat caracteristicile tehnice in 5 ani de existenta a acestui tip de tablete.

Practic in clipul video de mai jos veti vedea o comparatie a performantelor intre : iPad Pro, iPad Air 2, iPad Air, iPad 4, iPad 3, iPad 2, iPad 1, iPad Mini 4, iPad Mini 3, iPad Mini 2 si iPad Mini 1, diferentele dintre ele fiind destul de clare chiar si fara a vedea o comparatie reala.

Ca sa fiu complet sincer, este uimitor cat de mult a evoluat puterea de procesare a tabletelor iPad, iar asta in conditiile in care compania Apple foloseste de 4 ani procesoare dual-core in majoritatea tabletelor, exceptia de la regula fiind iPad Air 2, iPad Pro avand un procesor dual-core tactat la 2.2 GHz.

Partea interesanta este ca avem o cantitate de RAM de 8 ori mai mare in iPad Pro decat in iPad 1, Apple folosind 512 MB RAM in prima generatie a tabletei sale si 4 GB RAM in cel mai recent model al iPad, iar diferentele sunt enorme.