Prima Pagina iPad Test performante pentru toate iPad lansate pana acum

Test performante pentru toate iPad lansate pana acum

iPad test performanteToate tabletele iPad lansate pana acum de catre compania Apple apar pentru prima oara intr-un test de performante extins care are menirea de a ne arata cat de mult au evoluat caracteristicile tehnice in 5 ani de existenta a acestui tip de tablete.

Practic in clipul video de mai jos veti vedea o comparatie a performantelor intre : iPad Pro, iPad Air 2, iPad Air, iPad 4, iPad 3, iPad 2, iPad 1, iPad Mini 4, iPad Mini 3, iPad Mini 2 si iPad Mini 1, diferentele dintre ele fiind destul de clare chiar si fara a vedea o comparatie reala.

Ca sa fiu complet sincer, este uimitor cat de mult a evoluat puterea de procesare a tabletelor iPad, iar asta in conditiile in care compania Apple foloseste de 4 ani procesoare dual-core in majoritatea tabletelor, exceptia de la regula fiind iPad Air 2, iPad Pro avand un procesor dual-core tactat la 2.2 GHz.

Partea interesanta este ca avem o cantitate de RAM de 8 ori mai mare in iPad Pro decat in iPad 1, Apple folosind 512 MB RAM in prima generatie a tabletei sale si 4 GB RAM in cel mai recent model al iPad, iar diferentele sunt enorme.