Prima Pagina iPad Test performante pentru toate iPad lansate pana acum

Test performante pentru toate iPad lansate pana acum

iPad test performanteToate tabletele iPad lansate pana acum de catre compania Apple apar pentru prima oara intr-un test de performante extins care are menirea de a ne arata cat de mult au evoluat caracteristicile tehnice in 5 ani de existenta a acestui tip de tablete.

Practic in clipul video de mai jos veti vedea o comparatie a performantelor intre : iPad Pro, iPad Air 2, iPad Air, iPad 4, iPad 3, iPad 2, iPad 1, iPad Mini 4, iPad Mini 3, iPad Mini 2 si iPad Mini 1, diferentele dintre ele fiind destul de clare chiar si fara a vedea o comparatie reala.

Ca sa fiu complet sincer, este uimitor cat de mult a evoluat puterea de procesare a tabletelor iPad, iar asta in conditiile in care compania Apple foloseste de 4 ani procesoare dual-core in majoritatea tabletelor, exceptia de la regula fiind iPad Air 2, iPad Pro avand un procesor dual-core tactat la 2.2 GHz.

Partea interesanta este ca avem o cantitate de RAM de 8 ori mai mare in iPad Pro decat in iPad 1, Apple folosind 512 MB RAM in prima generatie a tabletei sale si 4 GB RAM in cel mai recent model al iPad, iar diferentele sunt enorme.

 • Eu.G

  Ar fi foarte interesant o comparatie intre performantele tabletelor Ipad, dar toate având iOS-ul cu care au fost lansate, sa vedem daca ar mai fi diferențele care sunt acum, in conditiile in care Apple cu fiecare update lansat incetineate timpul de răspuns in mod intentionat al dispozitivelor mai vechi.

 • Srb Srb

  Ar fi interesant sa vedem timpii de bootare intre surface i7 si ipad pro
  Sa stiu si eu cat timp pierd pana mi se incarca windows 10 sau cat timp pierd pt ios ca sa pot intra pe idevice sa citesc

 • Nicu

  iPad- prima si singura tableta care conteaza. Restul niste trompete jalnice

 • Srb Srb

  doamne cum se aude ipad pro…cred ca se aude mai bine ca orice macbook air si am impresia poate chiar mai bine ca macbook pro 13″
  Probabil tehnologica o vor pune si in macbook pro si noile imac. e clara diferenta cu noile generatii de speakere din macbook si ipad pro tinand cont de proportia putere/dimensiuni

 • Razer Andrei

  de ce zici ,,nicu”ca numai prima a fost reusita? ipad 1 se misca greu de tot,plus ca nici camera pe spate nu are barem,ipad 2 a fost de ani buni la vanzare pt ca inca-i buna,ipad 3 da! e praf! ipad 4 e tableta chiar foarte buna pt k am avut si stiu bn ce-i de ea!ipad air destul de calumea tinand cont de greutate si dimensiune si sa nu mai vbm de ipad air 2, care e intradevar puternica, ipad pro…..da,chiar ca aiurea! ipad mini ,mi se pare o gluma proasta ,asta referindu-ma la toate! pt ce a-si avea un ipad mini cand poti avea i6 plus sau i6s plus!(si mult mai util si confortabil)