Descarca iOS 9.2 pentru iPhone, iPad si iPod Touch

descarca iOS 9.2iOS 9.2 a fost lansat in cursul acestei seri de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare pentru iPhone, iPad si iPod Touch aducand o lista foarte lunga de schimbari pentru utilizatorii din lumea intreaga si in articolul dedicat lansarii vi le-am prezentat.

Desi iOS 9.2 poate fi instalat rapid prin sistemul Software Update, Actualizare Software, direct din terminalele voastre, exista posibilitatea sa aveti nevoie de un ipsw complet al sistemului de operare, iar link-urile de mai jos va vor ajuta sa-l descarcati.

Dupa cum va spuneam anterior, actualizarea iOS 9.2 aduce foarte multe schimbari in sistemul de operare al companiei Apple si daca nu aveti nevoie de jailbreak este recomandabil sa instalati actualizarea in terminale, asa ca va recomand sa o faceti acum.

Descarca iOS 9.1 pentru iPhone, iPad si iPod Touch

Puteti descarca iOS 9.1 facand click pe link-urile de download de mai jos :

27 COMENTARII

  1. frate am incercat sa-l descarc de pe 3 site-uri + din itunes pentru restore si la toate imi arata 5 ore ramase!!! ce naiba se intampla? vreau un restore curat!

  2. Cred ca mi-am dat seama de ce zice la cei cu ios 9.2 beta 4 ca soft-ul este la zi. Soft-ul oficial este acelasi build si practic nu are ce soft sa mai caute …poate ma insel

  3. @zaonero:disqus Am descarcat ipsw. Dar imi spune “The iphone could not be updated because the firmware file is not compatible”

  4. Pentru cei cu ios 9.2 beta nu vor primi update la final, pentru ca au profil de beta iar ei vor primii doar versiuni ulterioare beta. Ios 9.2 beta 4 nu este acelasi cu ios 9.2 final, deci pentru cei care vor sa renunte la beta, update prin itunes, cu ipsw descarcat, alta solutie mai e downgrade daca vor prin ota.

  5. @zaone iPhone 6 Plus (iPhone7,1) — Download Nu este bun, am stat si am descarcat timp de 2 ore si dupa mi-a dat eroare ceva ca nu e compatibil firmware, a trebuit sa downgradez de la beta 4 la ios 9.1 si dupa sa-i dau update la 9.2 prin ota, vre-o 260 de mega.