Asa arata cel mai urat produs Apple din 2015

Smart Battery Case albastraSmart Battery Case este prima carcasa cu baterie externa lansata de catre Apple in ultimii ani si in ciuda unui proces atat de indelungat de dezvoltare, cei din Cupertino au reusit sa aduca pe piata un produs extrem de urat si ironizat de catre foarte multa lume.

In esenta, Smart Battery Case albastra este o carcasa din piele in care compania Apple a bagat o baterie si componente electronice menite sa transfere curentul catre un iPhone, ea alegandu-se si cu o cocoasa intre timp.

Unii sugereaza ideea ca Apple a lansat un produs atat de urat pentru a evita conflictul cu eventuale brevete de inventie ale Mophie, unul dintre cei mai mari producatori de accesorii pentru terminale mobile, insa rezultatul final este greu de inteles de catre multi.

Ca sa fiu complet sincer, cred ca Apple ar fi avut o viata mult mai usoara fara o asemenea carcasa ce aduce mai multa rusine decat lauda pentru Jony Ive si designerii sai, singurul lucru regretabil este disponibilitatea unui sistem care afiseaza nivelul de energie al bateriei direct in iOS.

Daca ati fost curiosi sa vedeti cum arata carcasa celor de la Apple, in clipul video de mai sus aveti o prezentare detaliata a ei, asta daca aveti rabdare sa vedem cel mai urat produs Apple creat in istoria recenta a companiei.