Apple a lansat o carcasa cu baterie externa pentru iPhone

29

Apple carcasa baterie externaApple a lansat o carcasa cu baterie externa pentru iPhone, Smart Battery Case fiind denumirea ei, compania americana comercializand-o ca fiind compatibila special cu terminalele iPhone 6 si iPhone 6S vandute in lumea intreaga.

In imaginea alaturata puteti vedea noua carcasa cu baterie externa Apple numita Smart Battery Case, ea avand un design foarte ciudat si nepotrivit cu ceea ce face Apple in mod normal si probabil Jony Ive a sarit peste acest proiect.

Conform descrierii facute de catre compania Apple, Smart Battery Case ofera pana la 18 ore de autonomie suplimentare pentru utilizarea iPhone 6 si iPhone 6S la navigare pe internet in retele 4G si pana la 25 de ore de utilizare suplimentara pe Wi-Fi, ori 20 de ore de redare de continut video.

Smart Battery Case este integrata cu iOS, astfel ca utilizatorii vor vedea in Notifications Center sau un LockScreen un status al nivelului de incarcare al bateriei externe, astfel ca vor sti oricand cata energie se regaseste in ea si daca aceasta necesita reincarcare.

Charge your iPhone and battery case simultaneously for increased talk time up to 25 hours, Internet use up to 18 hours on LTE, and even longer audio and video playback.* With the Smart Battery Case on, the intelligent battery status is displayed on the iPhone Lock screen and in Notification Center, so you know exactly how much charge you have left.

Pentru Smart Battery Case compania Apple nu listeaza cantitatea de energie care poate fi stocata, insa probabil vorbim despre pana in 2500 mAh pentru a oferi tot ceea ce sustin americanii, dimensiunea bateriei nefiind chiar atat de mare, dupa cum puteti vedea.

Aceasta este prima baterie externa facuta de catre compania Apple dupa lansarea primului model al iPhone in 2007 si este vanduta la pretul de 100 de dolari in SUA, in Europa pretul urmand a fi cu siguranta apropiat de valoarea de 100 de euro.