Apple a lansat o carcasa cu baterie externa pentru iPhone

Apple carcasa baterie externaApple a lansat o carcasa cu baterie externa pentru iPhone, Smart Battery Case fiind denumirea ei, compania americana comercializand-o ca fiind compatibila special cu terminalele iPhone 6 si iPhone 6S vandute in lumea intreaga.

In imaginea alaturata puteti vedea noua carcasa cu baterie externa Apple numita Smart Battery Case, ea avand un design foarte ciudat si nepotrivit cu ceea ce face Apple in mod normal si probabil Jony Ive a sarit peste acest proiect.

Conform descrierii facute de catre compania Apple, Smart Battery Case ofera pana la 18 ore de autonomie suplimentare pentru utilizarea iPhone 6 si iPhone 6S la navigare pe internet in retele 4G si pana la 25 de ore de utilizare suplimentara pe Wi-Fi, ori 20 de ore de redare de continut video.

Smart Battery Case este integrata cu iOS, astfel ca utilizatorii vor vedea in Notifications Center sau un LockScreen un status al nivelului de incarcare al bateriei externe, astfel ca vor sti oricand cata energie se regaseste in ea si daca aceasta necesita reincarcare.

Charge your iPhone and battery case simultaneously for increased talk time up to 25 hours, Internet use up to 18 hours on LTE, and even longer audio and video playback.* With the Smart Battery Case on, the intelligent battery status is displayed on the iPhone Lock screen and in Notification Center, so you know exactly how much charge you have left.

Pentru Smart Battery Case compania Apple nu listeaza cantitatea de energie care poate fi stocata, insa probabil vorbim despre pana in 2500 mAh pentru a oferi tot ceea ce sustin americanii, dimensiunea bateriei nefiind chiar atat de mare, dupa cum puteti vedea.

Aceasta este prima baterie externa facuta de catre compania Apple dupa lansarea primului model al iPhone in 2007 si este vanduta la pretul de 100 de dolari in SUA, in Europa pretul urmand a fi cu siguranta apropiat de valoarea de 100 de euro.

29 COMENTARII

  1. wow nice, acuma cu aceasta carcasa iphone va avea aceeasi grosime cu samsung dar va tine bateria mult peste
    utilizatorii samsung vor deveni wall pluggers

  2. “Charge your iPhone and battery case simultaneously for increased talk time up to 25 hours, Internet use up to 18 hours on LTE”
    “Internet use up to 18 hours on LTE*
    Video playback up to 20 hours”

  3. Are ios integrata? Cum pana mea? Inseamna ca si casca mea bluetooth are?:))) ca si la ea imi arata bateria in notification center!

  4. O prostie, fac un telfon foarte subtire, il vand la un pret de parca ar fi o tehnologie extraterestra pe el si la final, ATENTIE!, iti trantesc un guguloi oribil si scump, asta daca vrei sa-ti folosesti decent telefon “frumos” care devine urat, dar macar folositor. Daca ramaneau departe de zona bateriilor externe intelegeam ca au o “politica”, asa au doar lacomie. Prosteala si mangleala.

  5. :)))))))))))))))) pe site-ul Mophie o carcasa pt. iPhone 5S cu baterie de 1700 mAh (e suficient) si 64GB STOCARE!!!!!! …e 200€…asa ca…desi sunt fac nebun Apple…porcăria aia…arata ca ….ma rog……… Mai bine dai inca 100€ si ai si baterie si 64GB de stocare

  6. Am crezut ca noul dock de incarcare wireless pt Apple Watch este culmea urateniei, dar s-au intrecut pe sine! Oribil din toate perspectivele ! Privesc gunoiul asta si in adancul sufletului imi doresc sa fie 1 Aprilie

  7. asta nu stiu cum este, dar dock pt apple watch chiar e f ok, calitativ si vizual, trebuie sa il vezi in realitate, pe site mi se parea si mie ciudat
    La noi probabil din ianuarie il vor avea, sau poti incerca la quick mobile 😀

  8. Daca nu vedeam cu ochii mei ca e la ei pe site, credeam ca e stire gen 1 aprilie. Cred ca e cel mai urat produs scos vreodata de Apple. 100$??? Mai bine ar introduce si ei fast charging ca suntem totusi in 2016

  9. Urata cu spume si pret de sofitel, parca e facuta intrun garaj artizanal nu de happlea. Probabil au avut multe plangeri ca nu tine bateria telefoanelor 6-6s si ce s-au gandit…hai ca le dam sa aiba.
    S-ã fac de mirul lumii cu bateria asta, sincer nu am vazut pana acuma o asa urata carcasa cu baterie.

  10. Apple începe să facă accesorii din ce în ce mai urâte. Dock-ul iphone 6, dock-ul apple watch, tastatura Ipad pro.. nasol..