Majoritatea utilizatorilor Apple Watch intentioneaza sa ofere unul cadou

vanzari Apple Watch T3 2015Apple Watch este foarte iubit de catre utilizatori, ceasul inteligent al celor din Cupertino motivandu-si posesorii chiar sa investeasca in a oferi acest produs drept cadou de Craciun persoanelor apropiate.

Conform unui studiu realizat in SUA de catre o companie specializata pe analizarea pietei wearable-urilor, 63% dintre posesorii de Apple Watch-uri intentioneaza sa ofere un asemenea produs drept cadou de Craciun persoanelor apropiate.

Cifra de utilizatori dispusi sa ofere acest produs drept cadou de Craciun este foarte mare daca ne gandim la faptul ca este totusi vorba despre un smartwatch cu functionalitate limitata si cu un numar limitat de aplicatii, experienta oferita fiind totusi foarte buna pentru multi.

Avand in vedere numarul mare de persoane dispuse sa ofere acest produs ca si cadou de Craciun, este clar ca gradul de satisfactie in randul utilizatorilor este foarte mare, semn ca Apple a facut totusi un produs foarte bun pentru majoritatea clientilor sai.

As Apple Watch enters the critical holiday shopping season, it looks likely to get a sales boost from happy customers, almost two-thirds of whom are planning to give one as a gift, a Reuters/Ipsos poll showed on Tuesday. That could translate to sales of up to 16 million watches over the holidays, based on 2014 U.S. Census projections and excluding younger teens.

Fara a avea date despre vanzarile de Apple Watch-uri in lumea intreaga, analistii americani estimeaza totusi ca in baza dragostei pe care utilizatorii o au fata de Apple Watch, cifra totala de vanzari a ceasului inteligent ar trebui sa ajunga la 16 milioane de unitati.

Daca acest lucru se va intampla sau nu, noi probabil nu vom afla, insa americanii par destul de multumiti de Apple Watch.