5.8 C
București
vineri, aprilie 19, 2024

Acasă Facebook Facebook pregateste o schimbare majora pentru utilizatori

Facebook pregateste o schimbare majora pentru utilizatori

Facebook Live Video colaje foto-videoFacebook este cea mai mare si mai populara retea de socializare de pe planeta, cu peste 1 miliard de utilizatori activi lunar in intreaga lume, iar acest lucru ii motiveaza pe cei din companie sa isi imbunatateasca in mod constant serviciile.

In aceasta idee, Facebook pregateste o imbunatatire majora pentru News Feed-ul in care sunt afisate o parte dintre noutatile publicate de catre oameni in reteaua sa de socializare, fiecare utilizator avand un News Feed diferit in functie de prietenii pe care ii au sau paginile pe care le urmaresc.

Mai exact, cei de la Facebook testeaza un nou sistem pentru News Feed care in baza conexiunii de internet a utilizatorului afiseaza postari noi in functie de relevanta lor pentru acea persoana, dar si in baza celor care sunt deja salvate in terminalele lor.

In cazul in care aveti o conexiune de internet slaba si doriti sa vedeti noutatile din News Feed, Facebook va afisa intai postarile care au fost salvate la o accesare anterioara, apoi va filtra restul in baza relevantei pentru voi si in timp ce cititi unele va incarca altele.

In momentul in care conexiunea de internet va fi mai rapida, chiar si pentru o perioada scurta de timp, Facebook va incerca sa incarce oricat de multe postari noi poate, totul in ideea de a va oferi cat mai mult continut nou pe care sa il vizualizati.

Mai mult decat atat, aplicatia Facebook va functiona si fara o conexiune de internet, noi putand scrie comentarii la postari, da like-uri sau share-uri oriunde dorim, iar in momentul in care avem o conexiune de internet disponibila, interactiunile vor fi sincronizate cu reteaua de socializare si vor deveni publice.

Desigur ca acest sistem va genera confuzie pentru multi care vor crede ca desi sunt offline, tot ceea ce incearca sa publice va deveni public, insa altii se vor bucura de noutati.