Prima Pagina Apple Apple a regandit design-ul website-ului pentru administrarea Apple ID-urilor

Apple a regandit design-ul website-ului pentru administrarea Apple ID-urilor

1

design website Apple IDIn cursul zilelor trecute compania Apple a modificat in totalitate design-ul website-ului prin intermediul caruia ne putem administra Apple ID-urile si implicit dispozitivele care sunt conectate la acestea pentru a prelua date din diverse servicii online ale Apple.

In imaginea de mai sus aveti prima schimbare majora, compania Apple afisand acum o pagina principala cu totul schimbata si mult mai potrivita pentru anul 2015, un design elegant si plat fiind ales in locul celui folosit timp de mai bine de 5 ani pentru website.

Schimbari similare exista si in sectiunile unde sunt afisate toate dispozitivele conectate la un Apple ID, ori in cele in care se poate activa sistemul de autentificare in 2 pasi, compania Apple afisand acum o interfata mult mai placuta pentru utilizatori.

Radicala este schimbarea pe terminalele mobile unde fundalul este dominat de imaginea pe care o vedeti setata si pentru pagina principala, iar per total vorbim despre o schimbare foarte placuta facuta de catre compania Apple pentru website-ul sau.

Desi este foarte util si permite schimbarea parolelor, a intrebarilor de siguranta, activarea sistemului de autentificare in 2 pasi (in tarile care-l suporta), sau stergerea unor iDevice-uri asociate cu conturile noastre, website-ul Apple pentru administrarea Apple ID-urilor este prea putin cunoscut multor utilizatori.