Asa va arata Samsung Galaxy S7 (Video)

arata Samsung Galaxy S7Cum va arata Samsung Galaxy S7 ? Intrebarea aceasta si-o pun foarte multi fani Samsung, dar si unii posesori de terminale iPhone care ar putea fi convinsi sa faca o schimbare de smartphone la inceputul anului viitor, iar astazi avem un prim raspuns.

In clipul video de mai jos veti putea vedea cum va arata Samsung Galaxy S7 in momentul prezentarii oficiale care ar putea avea loc in a doua parte a lunii februarie, imaginile fiind create in baza unor schite obtinute cel mai probabil de la un producator de accesorii pentru terminale mobile.

In imagini vedeti Samsung Galaxy S7 Plus, versiunea ce ar urma sa aiba un ecran de 6 inch, schitele furnizate producatorilor de accesorii venind direct de la parteneri ai Samsung sau fabrici Samsung in care se produc fie componente, fie dispozitivele in sine.

Samsung Galaxy S7 Plus are 163mm inaltime, 82mm latime si o grosime de 7.92mm in majoritatea parte a carcasei, 9.05mm fiind grosimea in dreptul camerei care desigur ca este scoasa in afara carcasei, asa cum se intampla in cazul multor terminale ale Samsung.

Asa va arata Samsung Galaxy S7

Design-ul Samsung Galaxy S7 va fi extrem de similar cu cel al Samsung Galaxy S6, compania coreeana facand totusi butonul Home ceva mai lat si mutand camera in partea dreapta a panoului frontal, mult mai aproape de marginea carcasei, cel putin in Samsung Galaxy S7 Plus.

Separat, Samsung Galaxy S7 nu contine modificari de design mari care sa il faca usor de recunoscut fata de Samsung Galaxy S6 si cei de la Samsung au avut aceasta abordare in ultimii ani, spre nemultumirea multor fani din diverse zone de pe glob.

Acestea fiind spuse, acum ati vazut si cum va arata Samsung Galaxy S7 in momentul lansarii si sunt curios sa aflu ce parere aveti voi despre viitorul competitor al iPhone 6S.