Prima Pagina iPhone 6S Apple streseaza utilizatorii sa cumpere iPhone 6S

Apple streseaza utilizatorii sa cumpere iPhone 6S

reclama iPhone 6S Spp StoreIndiferent ce face, Apple reuseste sa supere macar o parte dintre clienti cu anumite campanii de marketing pentru produsele sale, iar cea mai recenta dintre ele are in vizor posesorii de iPhone, iPad sau iPod Touch-uri de generatie veche.

In imaginea alaturata puteti vedea o noua reclama afisata de catre compania Apple in aplicatia App Store pentru utilizatorii care detin iDevice-uri vechi, cei din Cupertino recomandandu-le sa cumpere iPhone 6S si iPhone 6S Plus.

Reclama este afisata doar in iOS 9.2 si doar pe iPhone 5S sau terminalele mai vechi, ori echivalentul tabletelor iPad, pop-up-ul aparand indiferent ce sectiune a aplicatiei App Store este accesata, el acoperind suprafata intregului ecran pentru a bloca functionarea sa.

Desi Apple a folosit in trecut banner in prima pagina a App Store pentru a promova diverse sectiuni ale magazinului sau de aplicatii, aceasta este prima oara cand foloseste un asemenea tip de reclama pentru a promova terminalele sale iPhone utilizatorilor.

Apple are o metoda similara de a recomanda instalarea suitei iWork pentru iCloud si a altor aplicatii, ea fiind la fel de enervanta deoarece bannerul este afisat o data la 2 sau 3 deschideri ale aplicatiei, insa de el nu se plange chiar atat de multa lume deocamdata.

De cel al iPhone 6S a inceput sa se planga mai multa lume si va fi interesant de vazut daca Apple va renunta la el sau va continua sa-l afiseze cu aceeasi frecventa.

 • lucian84

  Exact cum spuneam !! Vânzarile au fost foarte slabe !!! Nu cunosc pe nimeni care sa fii cumpărat iPhone 6s.

 • Ari

  Eu am cumpărat. Se pune, daca nu ma cunosti?

 • george

  Si eu am cumpărat … Dar l-am dat după o sapt pe un MacBook … am rămas la i6! nu văd sa merite investiția ținând totuși cont ca este un telefon!

 • Dabija

  Am iphone6 si sincer am pus mana pe un 6s…. Nu merita upgrade…parerea mea…fix pix

 • MariusR.

  Si eu am 6S Plus. Nu merita caruta de bani data la schimb, se poate lua un laptop performant de banii astia

 • marius

  Eu am luat. La mine merita upgrade de la 6 la 6s.

 • Gotti

  =)))))))))) f tare 🙂 Eu cunosc destul de multe persoane care au cumparat iPhone 6S, se pune ?! 😀

 • Adelin Ștefănuț

  Asta asa e nu merita upgrade!xD