Prima Pagina Apple Watch Apple Watch – 21 de milioane de unitati vandute in primul an

Apple Watch – 21 de milioane de unitati vandute in primul an

4

Apple Watch 2.1 milioane unitatiApple Watch este unul dintre produsele Apple pentru care compania americana evita sa ofere informatii clare privind vanzarile oficiale, iar asta le ofera analistilor posibilitatea de a face tot felul de speculatii mai mult sau ma iputin reale cu privire la vanzari.

Conform unor informatii recente, unii analisti estimeaza ca Apple ar urma sa vanda 21 de milioane de unitati ale Apple Watch in primul an de disponibilitate a produsului pe piata, cifra fiind injumatatita fata de estimarile initiale pentru doar 9 luni de disponibilitate, dar oricum prea mare pentru realitate.

Estimand si un pret mediu de vanzare de 400 de dolari pentru fiecare unitate, analistii cred ca Apple ar urma sa castige 8.4 miliarde de dolari de pe urma Apple Watch in primul an de existenta al produsului, cifra in sine fiind enorma pentru un simplu smartwatch.

Conform acestor estimari, Apple ar fi vandut 3 milioane de unitati ale Apple Watch in al treilea sau trimestru fiscal pentru anul 2015, 4 milioane de unitati in al doilea si ar urma sa vanda 8 milioane de unitati in T1 2016(cele trei luni de final ale 2015) si 6 milioane in T2 2016.

Ca sa fiu complet sincer, cifrele par a fi mult prea mari pentru potentialul Apple Watch, asta desi foarte multi utilizatori isi iubesc produsele si le-ar oferi oricand cadou, smartwatch-urile nefiind chiar atat de populare la nivel global.

Voi ce parere aveti, are Apple sansa de a vinde 21 de milioane de unitati ale Apple Watch in primul an de disponibilitate al produsului ?