Cum modifici viteza de inregistrare a clipurilor video pe iPhone si iPad

InCameraFPSInCameraFPS este un tweak disponibil din cursul noptii trecute in Cydia, el oferindu-ne posibilitatea de a modifica viteza de inregistrare a clipurilor video folosind iPhone sau iPad printr-o simpla optiune implementata in aplicatia Camera.

Mai exact, InCameraFPS afiseaza in aplicatia Camera optiunea de a schimba numarul de FPS, cadre pe secunda, la care sunt inregistrate clipurile video de pe iPhone sau iPad, astfel ca vom putea inregistra continutul fie la 30 de cadre pe secunda, fie la 60 de cadre pe secunda.

Diferenta dintre cele doua viteze sta nu doar in calitatea clipurilor video, cele filmate la 60 FPS fiind mai bune, ci si la dimensiunea lor, din nou cele inregistrate la 60 FPS avand o dimensiune mult mai mare decat cele inregistrate la doar 30 FPS.

Requires iOS 9, not tested on iOS 8. Quickly go to the video recording FPS settings in the Preferences app by tapping the current FPS indicator in the Camera app. The source code can be found on Github. No preferences or screenshots for this item.

InCameraFPS este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia urmand acest link.